Last news in Fakti

20 Юни, 2022 16:45 6 439 12

Саманта Фокс се ожени (СНИМКИ)

  • саманта фокс-
  • хомосексуална-
  • сватба-
  • ожени

Сам Фокс и Линда Олсен - и двете бяха булки

Саманта Фокс окончателно сложи край на мъжките сексуални фантазии около себе си, след като се ожени за приятелката си Линда Олсен. Или пък ги удвои.

Сам Фокс и Линда Олсен - и двете булки, в бели рокли и воали, вдигнаха стилна сватба в събота, с пищна триетажна сватбена торта и норвежки поп изпълнители, за да осигурят забавление на гостите си по време на празненството в хотел "King Oak Hotel". Церемонията се състоя в Есекс, съобщи life.dir.bg.

View this post on Instagram

A post shared by Vivi & Michelle 🦊 (@samantha_fox_house)

56-годишната Саманта изглеждаше невероятно в бяла рокля без презрамки, отбелязва "Daily Mirror". Тя се ожени за Линда в Епинг форест, Есекс преди очите на близките им хора.

Сам и Линда обявиха годежа си през март 2020 г., четири години след като пламна любовта им през 2016 г.

Преди да започне връзка с Линда, Саманта живя 12 години с бившия си мениджър и дългогодишна партньорка Майра Стратън, докато Майра, тогавашната ѝ годеница, почина от рак през 2015 г.

След като проблемите, свързани с Covid, спряха плановете им за сватба през 2020 г., бившата икона от Трета страница, Сам, и любимата ѝ Линда, решиха да отпразнуват любовта си пред приятелите и семейството си през уикенда и най-накрая станаха брачна двойка.

Сам пристигна на мястото на сватбата в Есекс с бял автомобил. Той бе украсен подобава за случая - с с флорални аранжировки, розови панделки и табела с номер, на която пишело: "Сам и Линда се женят, 18 юни 2022 г.".

Саманта позира пред колата за сесия, а наблизо по време на цялата церемония до нея беше майка ѝ, Карол.

Другата булка, Линда, пристигна в компанията на двамата си сина, Адам и Ноа.

Линда, която зададе съдбоносния въпрос Сам на Свети Валентин 2020 г., носеше традиционна сватбена рокля, с шлейф и дълъг дантелен воал, а диско принцесата беше в доста по-секси рокля.

Булките бяха поканили норвежкото поп дуо "Bobbysocks" да забавлява гостите.

В предаването "Celebrity Big Brother" на Канал 5 преди време Саманта разкри любовта си към Линда, като разказа, че двете години боледуване на Майра са били едни от най-тежките в живота ѝ.

"Когато срещнах Линда, се влюбих до уши и разбрах, че искам да бъда с нея завинаги".

Мисълта за брак им хрумнала случайно, разказва Сам: "Имах концерт в Словакия и отседнахме в замък от 16-ти век и казах: "Не би ли било прекрасно да се оженим тук?" Линда изчака до Деня на влюбените 2020 г., за да ме помоли да стана нейна съпруга. Тя падна на колене и всичко беше много традиционно, аз плаках, тя плака".

Говорейки за това как се срещнали за първи път, Линда разкри, че е била фенка на Сам, още от малка: "Когато бях малко момиченце, събирах нейни снимки, бях голям фен. Тя беше моята любима на знаменитост".


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДА ИЗМЭТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    54 2 Отговор
    Eдно време всеки шофьор на камион или автобус
    имаше в кабината си снимка на голямата ѝ пазва...

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Дар от Бога и други сили

    44 4 Отговор
    Тва не е нормално!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 цербер

    27 4 Отговор
    Саманта живя 12 години с бившата си мениджърка. Не пишете Сам,Сам е мъжко име/Самюъл/,а става дума за жена. Може да съкратите името Саманта до Сами.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 РазПутин

    37 5 Отговор
    дърти изкукали пуйки
  • 8 Помак

    14 7 Отговор
    Стига бе хора.... Това е прекалено!
  • 9 Изръсел Крол

    11 3 Отговор
    ееех що не взеха за кум да ги распечатим
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Отврат.

    12 0 Отговор
    Отивам да повърна.