Необходими продукти:
- 1 пакет замразено едамаме
- Зехтин
- Четвърт чаша настъгран пармезан
- Чесън на прах
- Сол
- Черен пипер
Начин на приготвяне:
Предварително загрейте фурната на 400 градуса, оставете едамамето да се размрази и след това подсушете излишната вода. В отделна купа смесете подправките и пармезана, а в друга разбъркайте едамамето със зехтина.
След това добавете сместа от подправки в купата с едамаме и разбъркайте добре. Поставете в тава и изпечете за около 15 минути, докато пармезанът не стане златист, пише Actualno.com.
Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Да бе
Коментиран от #3
10:14 09.07.2022
2 Фурнаджия
Вени, придържай се към темите, които публикуваш като захладнее.
10:32 09.07.2022
3 ИМА
До коментар #1 от "Да бе":
САМО ЕДНА ФУРНА ДОСТИГАЩА ТАКАВА ТЕМПЕРАТУРА И ТОВА Е ФУРНАТА НА МАРИНОВА12:26 09.07.2022
4 Коко
14:15 09.07.2022
5 Копипасте
Венелино в бързината си пропуснала да добавиш в копи-транслате-пастето по Целзий, по Келвин, по Реомюр или по на Фаренхайт температурната скала да загряваме фурната! Щото нали?!?!?!
19:33 09.07.2022
6 Фото Мими
20:54 09.07.2022