Last news in Fakti

18 Юли, 2022 11:45 6 785 7

Вижте Мис България 2020 преди корекциите (СНИМКИ)

  • венцислава тафкова-
  • мис българия 2020-
  • корекции

Венцислава Тафкова се е подложила на серия от разкрасителни процедури

Мис България 2020 Венцислава Тафкова напоследък попада все в провокативни ситуцаии, в които е "леко гола", но това изглежда изобщо не я притеснява, съдейки по реакцията ѝ, пише Шоу Блиц.

Ако видите обаче, как е изглеждала добре тунингованата вече красавица от Пловдив преди време, когато е била само на 13 години, няма да повярвате на очите си.

Тогава тя печели и първия си конкурс "Най-фотогенична българка", както и "Мис Пловдив Лято 2012".

Към днешна дата обаче, вече 23-годишната Тафкова, която до голяма степен дължи завидната си фигура на професионалните занимания с модерен балет преди години, е с коренно променена визия.

Миската се е подложила на серия от разкрасителни процедури, включително уголемяване на устните и бюста, променя на цвета на косата и прическата си. И какво ли още не.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нормален

    13 5 Отговор
    Ако я набарам ще врещи като ранено яре
  • 2 Пич

    30 3 Отговор
    Веднага се вижда , че много е имало нужда !!! Но за съжаление , няма ефект !!!
  • 3 Жоро

    19 0 Отговор
    Доколкото знам баща й е мангизлия. Иначе тя не е нещо особено, но парите си казват думата.
  • 4 Соваж бейби

    17 3 Отговор
    Таз па ....не знам в очите на мъж дали е красива аз съм жена и не мога да дам точната оценка понеже не си падам по жени .Ама това момиче ....по улиците на България има много по красиви жени ?????Не е грозна но за МИС ...???Единствената хубава българка мис беше Жени Калканджиева мое мнение

    Коментиран от #6

  • 5 Дъртата с прическата

    7 0 Отговор
    И тя на, колко години е, или ще изглежда още по млада или винаги в полза на красотата и, така, че младост е един път, за ум не зная...!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ха ха

    6 0 Отговор
    Още на 13 години е изглеждала като 20годишна,това не и е в услуга,бързо старее.А сега и майка и не може да я познае с корекциите и филтрите.Та те така-нищо чудо невиждано.Поредното провинционално моме търсещо смешна слава по жълтите медии.