Last news in Fakti

10 Септември, 2022 17:33 8 851 46

Майката на полицайката Симона не може да я опази от хейт в мрежата

  • симона радева-
  • полицайка-
  • майка-
  • защита-
  • фейсбук-
  • социална мрежа

Нецензурни колажи и подигравки със Симона заливат Фейсбук групите от седмици

22-годишната униформена служителка от столичното Първо РПУ стана публично известна, след като се появи информация, че има отношения с криминално проявения Георги Семерджиев, който предизвика смъртта на две момичета при ужасяваща катастрофа на столичен булевард през лятото.

Майката на полицайката Симона Радева я брани от мръснишки колажи и обиди със сексуална тематика във Фейсбук, като самата тя използва доста пиперливи изрази срещу хейтърите на дъщеря ѝ.

В куп известни групи във Фейсбук, в които членуват десетки хиляди души, непрекъснато се пускат колажи със Симона, като някои текстове към тях са повече от брутални. Отправят се предимно намеци за сексуалното минало на младата жена, но се пише и за умствените и професионални качества на полицайката.

Онлайн гаврата явно е сигнала до майката на полицайката, която преди дни решава да се включи с коментари, за да брани дъщеря си. Действията на Бистра Радева предизвикват обратен ефект - вместо да спрат обидите, потребителите започват още по-яростно да иронизират Симона, а някои да правят колажи на Бистра и Симона, писа „България Днес“.

"Много ми е смешно, когато не познаваш нито крушата, нито дървото. Тия изводи откъде ги правиш!? От жена ти, майка ти, сестра ти... или все някъде си ги виждал тия неща!?", пише Бистра към един от авторите на колаж.

Това нейно включване буквално отприщи вълна от нови обиди, заради което майката, влязла в яростна защита на дъщеря си, пише нов коментар:

"На прост човек каквото и да кажеш няма смисъл! Взимай си хапчетата редовно! Хората са казали - човек може да се разбере с луд, но с прост – никога!!!“.

Бистра се бори срещу фейк профили и колажи от последните седмици. В онлайн пространство се разпространява видео с участничка в конкурса „Мис Силикон“, за която се твърди че е Симона. Истината е, че това е друго момиче. Несправедливостта силно ядосва Радева-старша, която излива гнева си към друг потребител:

"Ти колко си малоумен. И прост. От такива, като теб е цялата тая малоумщина.... Хайде сега отвори Google, напиши „Мис Силикон“ и провери коя е. Как се казва въпросната мисля и колко годишна е!? Половин мозък и голяма уста е много тежко положение. Срамно е прост и тъп, но явно като си такъв, да си адски категоричен. Проверявайте преди да се излагате! Майка ти трябва да потъне от срам, защото освен, че си прост и арогантен си немислещ", избухна родителката на полицайката.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българка

    213 1 Отговор
    Симона нетрябва само да бъде уволнена, а и съдена за съучастие в престъпления. В ареста и затвора ще я "опазят". И не само тя, а всички над 40 униформени мутри, които са помагали на Семерджиев
  • 2 Важното

    141 2 Отговор
    е , че дъщеря ѝ пък може да пази криминални субекти от закона !
  • 3 0808

    167 1 Отговор
    ... във всяка нормална държава тази полицайка отдавна щеше да бъде пред Бюрото на труда.. а не да се зъби по нета..

    Коментиран от #27

  • 4 Нека да я пази!

    141 1 Отговор
    Точно тя я е курдисала на любовника си да я вкара на работа! Точно той и е поръчал да пази оня наркоман! Как тъй новобранец ще се разполага като стар войник в полицията? От по високо закрилят новобранката, и тя оттам започва да си мисли че не е вече тя! Ми коя си ма рожбо? А излез сега на улицата и викай пак "Алло шефе, пращайте борците"! Аде сега като се изживявала като голяма, да слезе пак в нищото откъдето е произлязла! И пак да благодари че замазаха всичко и няма да я съдят, щото онези в Сливенския нямаше да си поплюват с нея!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Насо

    93 0 Отговор
    Щом социалните мрежи са толкова важни за тях....голямо пазене ще да е
  • 7 Аз също съм прост

    122 1 Отговор
    Ама майка ми не потъва от срам заради мен, и не си ляга с полицаи за да ме вкарат в полицията да разнасям стълби посряд нощите!
  • 8 Tърновец

    4 44 Отговор
    Не е правилно да се използува Facebook за това
  • 9 Псевдополицайка

    122 3 Отговор
    Самият факт, че размахва служебен атрибут като белезници на показ в социални мрежи, показва колко мозък има в главата това момиче и доколко са разбиранията й за отговорностите на професията, в която очевидно е насадена от някого. В допълнение, опитите й да се прави визуално на работеща в един специфичен древен сектор, съчетано с несъразмерната й като пропорции глава, будят единствено съжаление. Жалко!
  • 10 Гнойко

    109 0 Отговор
    В една нормална Европейска държава като Австрия когато уволнят полицай за взимане на подкуп и уронване престижа на професия Полицай, никога повече няма да работи тази професия,и осигуровките се анулират и забравя за тях доживот.А тук кога????
  • 11 Мвр

    86 1 Отговор
    Тая бая неща е правила да стане милиционерка то е ясно....

    Коментиран от #14

  • 12 простакесите с претенции

    88 1 Отговор
    Сипвай народе, като няма държава сипвай и на двете круши дъртата и падналата!
  • 13 Като гледам дъщерята

    95 1 Отговор
    си представям майката !

    Коментиран от #29

  • 14 Дааа

    38 1 Отговор

    До коментар #11 от "Мвр":

    Опа рдявала е коч наня на Семерджи ев
  • 15 Минувач

    76 2 Отговор
    Тази полицайка всъщност е много подходящ пример за илюстрация каква полиция има България!
  • 16 МВР Рап

    54 0 Отговор
    Гошо Семера перка в скъпата си кола, а до него неква полицайка с очила! Тя е лоша и в нета пуска лаф, през това време със стълба тича Мирослав, До козирката наперкан на кашон, той е закона има и пагон!
  • 17 СИМОНЧЕЕЕ

    64 3 Отговор
    ЗАТВОР!
  • 18 Бивш

    63 7 Отговор
    Колко пъти да обяснявам ,че Георги е ВНУК на бившето комунистическо величие генерал Семерджиев ! Всичко мълчи ! Хората на тоя комунистически сатрап , са по високите етажи на СЛУЖБИТЕ ! Просто забравете за някаква справедливост !

    Коментиран от #20

  • 19 Кой назначи

    57 1 Отговор
    Това НЕЩО, кажете му именцето
  • 20 Всичко започва с ДС

    39 4 Отговор

    До коментар #18 от "Бивш":

    В тая държавица, за съжакение
  • 21 Пословица

    61 2 Отговор
    Уличната кучка уличници ги ражда
  • 22 Коцето

    59 4 Отговор
    Леле смях. С тази бяхме в едно училище навремето. Беше огин и жупел ,само като се присетя какви караминьоли и въртехме ,ама Сиси както бе извесна тогава го обичаше повече от хляба и мразише животните ,защото направо пребиваше катерицата ежечасно с който е под ръка. Като гледам не се в променила ,просто си е останала дашна и проста.
  • 23 Станимир Тенев

    52 1 Отговор
    Устатата майка на полицайката се оказа стар познайник на полицията

    Разкритията правят служители от ГДБОП, които познават и Бистра Радева и щерка й Симона Радева от години. Въпреки невръстната възраст на Симона, майка й и тя са в системата на МВР от двете страни на барикадата.

    Русата дама, която се втурна да брани дъщеря си и да се жали от уронения й престиж като полицай, е търкала наровета в ареста за наркотици и проституция – твърдят служители на спецслужбите.

    „Познавам я от години – нека да извадим справките от МВР, стара познайница е на полицията. Колко пъти са я хващали да проституира и да се друса с кристали! И дъщеря й знам какъв парцал е. А това, че Бистра е регистрирана за проституция, явно е изкривило до болно съзнанието й – дъщеря й е съучастница в престъпление с жертви“ – разкрива пред изданието служител на ГДБОП. Той и колегите му са възмутени от първоначалните опити на Симона и на майка й да се измъкнат сухи от водата и да се защитават в социалните мрежи и по медиите.
    И майката не била стока

    Двете със Симона обаче не издържат на хейта и майката изтрива прифилите в социалните мрежи не само на дъщеря си, а и своя собствен. Почти всички колеги на Симона пък мълчат заради позора, който тя лепна на цялата система на МВР, а дори и любимият й Мирослав изтри данните си от социалните мрежи.
  • 24 Даката

    49 1 Отговор
    Тази още ли не е в затвора за съучастие в убийство и укриване на убиеца
  • 25 Роза

    38 0 Отговор
    Защо ни занимавате с тая?!Като не иска да я "хейтят", да си изтрие профила във Фейсбук,да не влиза в никакви социални мрежи и да се скрие в миша дупка!Така постепенно ще я забравят,пък може да и щракне нещо в главата и да се промени малко!Нали не всеки се е родил "изчанчен"!
  • 26 Хари Потен

    27 5 Отговор
    Тая е толкова полицайка, колкото Киро харвардец
  • 27 Рошко

    23 0 Отговор

    До коментар #3 от "0808":

    Тази "полицайка" можеше и тв да е в затвора в нормална държава като съучастник
  • 28 Гнусотор

    30 1 Отговор
    Какво очаквате от изклесък на проститутка.....
  • 29 Калпазанин

    26 0 Отговор

    До коментар #13 от "Като гледам дъщерята":

    Хвани едната удри другата
  • 30 Дрифт

    25 0 Отговор
    Когато законът започне да се прилага еднакво за всички, тогава може би ще има шанс България да тръгне в правилната посока. А кифлата я навеждам напред и такъв шут ще и бия, че бая време няма да си седне на задника.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Така се случва

    17 0 Отговор
    Заслужава си го силиконовата пАтка
  • 33 Биси Рядката

    26 0 Отговор
    И майката и дъщерята аа много,много Грозни
  • 34 Румен

    22 0 Отговор
    Дъщеряти затова е стигнало до тук, защото я защитаваш за всичко нередно което върши
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Факт

    16 0 Отговор
    Крушата не пада по далече от дървото. Майката на Симона е същият боклук като нея. Кой знае какви ги е вършила като по-млада. Дъщеря и направи нещо за което в нормална държава ще лежи в затвора. Съучастие в престъпление. Но тук ще и се размине само с уволнение. Безобразие.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Сигурно

    5 0 Отговор
    Решението е да я беше възпитала по-добре. Моята майка не ме пази от хейт, много е просто.
  • 42 Кришата🍐

    5 0 Отговор
    Кришата🍐не пада по различна от майка си, която също е дърво.
  • 43 Хейтър

    1 0 Отговор
    Да живеят майките
  • 44 ганю

    2 0 Отговор
    Като и гледаш джуките явно е от нравствената полиция
  • 45 А боц боц

    2 0 Отговор
    то боклука си е боклук
  • 46 Централен софийски затвор

    1 0 Отговор
    Дайте я на нас ние ще я оправим за пет секунди