Last news in Fakti

15 Ноември, 2022 13:15 2 621 1

Звездата от "Здрач" Тейлър Лаутнър се ожени

  • тейлър лаутнър-
  • сватба-
  • актьор-
  • здрач

Наскоро Лаутнър разкри, че годеницата му ще приеме неговото фамилно име, когато се оженят, което ще направи името ѝ също Тейлър Лаутнър

Звездата от "Здрач" Тейлър Лаутнър се ожени  - 1
Снимка: БГНЕС

Актьорът от „Здрач“ и годеницата му Тейлър Доум си казаха „Да“ на красива церемония в Калифорния, в петък вечерта, точно една година след като се сгодиха, пише „Дейли мейл“.

На церемонията Тейлър Доум е великолепна в бяла рокля с дантелено покритие и сватбен воал, закрепен на златните ѝ кичури.

Тейлър Лаутнър не ѝ отстъпва по великолепие, облечен в черен смокинг и сияещ от щастие до любимата си, пише vesti.bg.

Двойката се запознава през 2018 г. и започват да се срещат през същата година. Почти веднага те оповестяват, че са заедно с публикация в Instagram.

Преди година Лаутнър предложи брак на приятелката си на 11 ноември 2021 г. Той публикува снимка на момента в своя Instagram, за да я види светът, с надпис „И точно сега всичките ми желания се сбъднаха“.

Актьорът преди това излизаше с няколко други фигури от развлекателната индустрия и беше в краткотрайна връзка с Тейлър Суифт, която започна и приключи през 2009 г.

Наскоро Лаутнър разкри, че тогавашната му годеница, ще приеме неговото фамилно име, когато се оженят, което ще направи името ѝ също Тейлър Лаутнър.

В интервю за „Шоуто на Кели Кларксън“, Тейлър се засмя на факта, че ще имат едно и също име, след като се оженят.
„Ние буквално ще бъдем един и същ човек.“, каза актьорът на Кели, преди да признае, че „много хора“ използват „момче Тей“ или „момиче Тей“, когато се опитват да избегнат объркване, обръщайки се към двойката.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дебела кратуна

    1 0 Отговор
    Щом не се е омъжил па бива.