Last news in Fakti

28 Ноември, 2022 11:15 5 752 7

Благой Георгиев отслабна драстично (СНИМКА)

  • благой георгиев-джизъса-
  • отслабнал-
  • килограми

Последната снимка на Джизъса в Instagram стъписа мрежата

Сред тазгодишните големи скандали в България, за които буквално всички разбраха, е този между родните звезди - Златка Райкова и Благой Георгиев. Причината за раздялата им към момента все още не е ясна, но по думите на Златка става въпрос за изневяра. В последното интервю на бившия футболист той напълно отрече да е имал връзка с Полина по време на съжителството си с плеймейтката, но в случая не можем да вярваме на нито един от двамата, тъй като в момент бяха твърде афектирани от случилото си.

Е, хубавата новина и за двамата е, че бързо намериха сили да продължат напред - Благо вече е щастливо женен мъж, а Златка е сгодена на бившия тенисист Карен - сватбата е догодина - сигурни сме, че ще се опита да надмине по организация бившия си, който сключи брак след 3-месечна връзка, пише канлът Vbox7.

View this post on Instagram

A post shared by Blagoy Georgiev (@blagogeorgiev_official)

Многодетният татко през годините е доказал, че доста бързо се влюбва, но и доста бързо разлюбва хубавиците, с които влиза в уж сериозни връзки. Наистина сме любопитни как ще се развият нещата тук в любовен план, но засега сме леко притеснени за него.

Благой Георгиев винаги е поддържал страхотна спортна форма - въпреки че футболът в неговия живот е минало. Тренировките извън фитнес залата са му дости любими, което е напълно разбираемо. Но какво се случва с неговото телосложение? От последната му снимка в Instagram се стъписахме, защото бившият спортист буквално се е стопил. Надяваме се всичко в личния му живот да е наред и тази драстична промяна да се дължи просто на суета.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Капитана

    10 0 Отговор
    Страхотен.. сега е интерестно татусите какви ли форми ще покажат.
  • 2 Качак

    16 0 Отговор
    Просто е спрял зоба. Миналата година беше направил бицепс 50 см, ако някой мисли, че става за 1 година без зоб такава ръка и то на футболист!
  • 3 гост

    12 1 Отговор
    Спрял е химията.
  • 4 Лорд Минчу

    12 0 Отговор
    Щом е отслабнал, търси нова жена, явно тази две яйца не може да опържи!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Миню Минев Манов

    6 0 Отговор
    деаа и новината, още от сутринта с ман.г.али....
  • 7 Соваж бейби

    5 1 Отговор
    Ей какво нещо е човек да е в форма и да няма излишни килограми и корем като Обеликс .Много хубав бил уеш, чак сега се вижда .