Last news in Fakti

7 Януари, 2023 17:51 15 117 5

Снимат "Сървайвър 7" като "Биг Брадър"

  • сървайвър-
  • биг брадър-
  • survivor

Зрителите ще се включват активно в интригата и ще имат думата за развитието на събитията в шоуто за оцеляване

Новият „Сървайвър” за първи път ще се снима, както се снимаше „Биг Брадьр" навремето. Излъчването на епизодите почти ще съвпада с реалното време, в което се случва действието в тях, съобщиха от bTV. Зрителите ще се включват активно в интригата и ще имат думата за развитието на събитията в шоуто за оцеляване. Мястото на действието този сезон ще са Карибите, а мотото e „В непознати води".

Понеже кастингът за новите участници в „Сървайвър" започна едва в края на лятото, всички очакваха, че предаването се подготвя чак за следващата есен. Смяташе се, че снимките ще започнат през февруари, а готовите епизоди ще бъдат на екран от септември догодина. Това е обичайният ритъм, с който досега се създаваше риалитито за оцеляване. От bTV обаче до последно пазеха в тайна, че са възприели нов начин на работа за предстоящия сезон 7. За първи път ще излъчват епизодите почти в реално време. Участниците действително ще заминат за Карибите малко след Нова година, но епизодите ще се монтират на място и ще бъдат в ефир броени дни и дори часове след реалното случване на събитията в тях. Това ще направи възможно мнението на зрителите също да бъде отразено в шоуто. По какъв начин ще стане това, от телевизията все още не са разкрили.

Заради часовата разлика няма как да се правят преки предавания, в които аудиторията да гласува за своите фаворити, но екипът е измислил друг начин за включване на зрителя в действие. Възможно e хората пред телевизорите да имат право да спасяват вече отпаднали участници и да ги връщат в играта, а може да им се даде и възможност да изпращат на елиминационни битки тези, които не са им симпатични. По този начин ще бъдат избегнати обвиненията в манипулация на крайните резултати в класирането и избора на победител.

Точно какво са решили в екипа, ще стане ясно скоро, тъй като „Сървайвър 7" ще е в ефир през пролетния тв сезон, който обикновено стартира в средата на февруари. Краткият период между снимките и излъчването на епизодите силно ще затрудни изтичането на информация за победителя в риалитито. Досега рискът от такова изтичане беше голям, тъй като победителят се избираше месеци

преди излъчването на епизодите. Въпреки че и екипът, и участниците подписват договори за конфиденциалност, винаги се намираше „предател", който предварително издаваше любопитните подробности. Сега това ще бъде почти невъзможно. Новият подход на работа най вероятно ще оскъпи шоуто, но пък се очаква интригата да е по-голяма, а оттам да се вдигне и рейтингът. Кои ще бъдат новите участници, от bTV ще обявят скоро. Тогава ще стане ясно и дали водещ ще продължава да бъде Владо Карамазов, или са намерили негов заместник. Още миналата година се говореше, че на актьора му е време за пенсия от риалитито, но въпреки това той изкара сезон 6. Какво ще стане със сезон 7? Ще стане ясно до седмици.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Разбирач

    9 5 Отговор
    Омръзнаха от 15 год ги дъвчат тия реалита никой вече не гледа тия безсмислици
  • 2 Иван от Триян

    5 1 Отговор
    Зрителите ще се включват активно....... и ще имат думата за развитието....ОхАААА искам да пуснат сурова риба в морето с кръвта и да чакат акулите, след това искам да се намажат с кръвта от суровата риба и да влязат в морето, искам да стрелят с лъка по живи мишени, искам да увиснат на въжето от някоя палма да влязат в морето с спукана /счупена лодка ама по на далеко 200-300 мили и да се върнат плувайки ,и все такива интересни идеи .НАЛИ ЗРИТЕЛЯ ИЗБИРА.
  • 3 Митко чойса троян

    4 2 Отговор
    Гаджето ми габриела работи в jusk идете да я видите . Много е яка и е страшен служител
  • 4 отшелника

    4 3 Отговор
    АУДИТОРИЯ -ЛУМПЕНИ ,НО ПЪК ИМА МНОГО
  • 5 МОТОРОЛА

    1 0 Отговор
    АКО Е С ТАКИВА ДЕТСКИ ИГРИ КАТО СЕЗОН 6 ПО ДОБРЕ НЕ ГО СНИМАЙТЕ