Last news in Fakti

17 Януари, 2023 15:45 3 678 2

Шон Пен и бившата му съпруга Робин Райт се появиха заедно за първи път от години (СНИМКИ)

  • шон пен-
  • робин райт-
  • бивши съпрузи-
  • заедно

Бившите съпрузи бяха заснети в неделя да тръгват заедно от летището в Лос Анджелис

Шон Пен и бившата му съпруга Робин Райт се появиха заедно за първи път от години (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС

Бившите съпрузи Шон Пен и Робин Райт бяха засечени заедно за първи път от години. Двамата бяха една от най-известните семейни двойки в Холивуд допреди 12 години (бяха женени от 1996 до 2010 г.), когато се разведоха, но след развода си бяха в доста обтегнати отношения. Шон и Робин бяха заснети в неделя да тръгват заедно от летището в Лос Анджелис.

Това се случва по-малко от година, след като и двамата се разведоха със съответните си партньори. Двамата имаха бурна връзка и от няколко години не са засичани заедно, tialoto.bg.

56-годишната Райт се раздели със съпруга си Клеман Жироде точно преди 4 месеца. Актрисата от „Къщата от карти“ подаде молба за развод с изпълнителния директор на Saint Laurent през септември след четири години брак.

Тя отбеляза, че датата на раздялата им е 31 юли и посочи „непреодолими различия“ като причина, според документи, получени от TMZ по това време.

Робин и Жироде имат следбрачно споразумение. и всеки ще запази своите активи отпреди брака. Колкото до Шон – той финализира раздялата си с австралийската актриса Лейла Джордж в началото на 2022 г., след като 30-годишната дъщеря на актьорите Винсент Д'Онорфио и Грета Скаки подаде молба за развод с Пен предходната година.

Шон и Лейла, която беше с 32 години по-млада от него, излизаха четири години, преди тайно да се оженят през юли 2020 г. по време на пандемията от COVID.

62-годишният Пен разкри в интервю, че той е този, който е „объркал брака“ им с Лейла, защото се е държал твърде небрежно като съпруг. Той каза: „Аз си позволих да бъда напълно депресиран и подтикнат към алкохола от 11 часа сутринта, гледайки новините и наблюдавайки ерата на Тръмп, които ме отчайваха“.

Преди Робин, Пен беше женен за Мадона от 1985 до 1989 г. Робин и Шон имат две общи деца – дъщеря Дилън, родена през 1991 г. и син Хопър Джак, роден през 1993 г.

„Бракът не е лесен, но през повечето време е страхотен“, каза Пен пред Entertainment Weekly през 1997 г. за семейния си живот с блондинката. „Обичам Робин. Винаги съм я обичал.“

По това време кариерата на Пен вървеше нагоре, а тази на Райт беше в застой, тъй като тя прекарваше повечето време у дома, отглеждайки децата им.

Нейните успехи в киното и телевизията дойдоха едва след развода ѝ с холивудския актьор и режисьор. Веднъж тя каза в интервю: „Отказах толкова много филми, защото исках да бъда майка, че в даден момент спряха да ми предлагат“.

Райт за първи път подаде молба за развод с Пен през 2007 г., но двамата се помириха малко след това. В крайна сметка те финализираха връзката си през 2010 г.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    5 4 Отговор
    Събрали са се по случай бъдещите си роли на Зеленски и жена му след като геройски оригиналите нагълтат хапчетата в бункера в Киев.
  • 2 Ром Бакарди

    2 0 Отговор
    Таз Робин Райт е многу, многу харабия. Чесну-зяпах я вав акшъна "Жината чуду" - саму как ми ти яздиши онзи кон, как фъргаши копие, можи да е на 56 гудини, ама я пер.вам одма. Хич биля няма са церемоня-таз е под номер девет вав мойто класациа за милфуве над пидесе години.