Last news in Fakti

24 Януари, 2023 15:55 4 150 9

Жертва на изнасилване записала тайно признанието на насилника си - нейният най-добър приятел (ВИДЕО)

  • изнасилване-
  • сексуално насилие-
  • сексуален тормоз-
  • приятел-
  • манипулатор

Младата жена споделя, че е била жертва не само на изнасилване, но и на жестока манипулация от страна на насилника

Жертва на изнасилване записала тайно признанието на насилника си - нейният най-добър приятел (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Младата жена Ели Уилсън е 25-годишно момиче от Великобритания, което успява да запише признанието на своя насилник Даниел Макфларън и да го публикува във виртуалното пространство, за да докаже, че насилниците могат да бъдат много добри манипулатори.

Събитията, за които говори Уилсън, са се случили в периода между 1-ви януари и февруари 2018 г., когато тя е студентка по политология, а Макфларън учил медицина в университета в Глазгоу. По думите ѝ първото изнасилване станало, докато тя била в безсъзнание, пише novini.bg.

По информация на местни медии, Макфларън е признат за виновен по две обвинения за сексуално насилие и през юли м.г. е осъден на пет години лишаване от свобода.

"В първите часове на новата 2018 г. бях изнасилена, докато лежах в безсъзнание от човек, на когото имах огромно доверие. След това започна поредица от издевателства в продължение на години. Приятелите му и роднините знаеха това, но всеки ми казваше, че никой няма да ми повярва. Обаче сгрешиха. Той (Макфларън) посрещна новата 2023 г. зад решетките", заяви тя.

Ключова роля за наказанието оказва аудио записа, който Уилсън тайно записва и след това публикува в публичното пространство. В нея приятелят ѝ на практика си признава всичко, каквото е правил с нея в последните години, което се оказва ключово доказателство в съда.

В момента Уилсън се е посветила на каузата да помага на жертвите на сексуално насилие.

"Никога няма да забравя това, което преживях... то ще остане част от мен завинаги. Но трябва да освободя болката си и това става малко по малко, когато помагам на други такива като мен", обясни младата жена.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    23 15 Отговор
    "В първите часове на новата 2018 г. бях изнасилена, докато лежах в безсъзнание" - демек пияна като талпа. Пък дали наистина е била в безсъзнание - работата май е кой ми с...а в гащите.
  • 2 глупусти

    16 11 Отговор
    На запад вече не можеш да бъдеш мъж
    Преди първата брачна нощ ти трябва съдебно споразумение с клаузи и точки какъв точно секс е позлволен
    При това унищожаване на мъжествеността нищо чудно от къде идват цялата тази джендър извратеност
    Нали са най-добри приятели? как така е изнасилване
    Случката се развива на Нова Година , оная вика че е изпаднала в безсъзнание, а всъщност се е отрязала до козирката, и нищо не помни, Сега момчето ще гние в пандиза 5 години, щото оная била травмирана, а как ще е травмирана като е била в безсъзнание/ т.е. неадекватно пияна???
    СЕГА разбирате ли от къде идва джендърството ?????
  • 3 дрогата не прощава

    15 11 Отговор
    Почтено момиче - пие до безсъзнание и после се вътргаля в квартирите на разни изнасилвачи докато изтрезнее.
    По-интересното е ,че години наред били издеватлствали над нея - по нейните собствени думи.
    Не е била отвличана или нещо подобно, а просто продължила да се напива като талпа в квартирата на изнасилвача си?
    Май има нещо гнило в цялата работа!
  • 4 Ром Бакарди

    7 11 Отговор
    "По думите ѝ първото изнасилване станало, докато тя била в безсъзнание" - те тука нещу ма самнява.....как така е била вав бесазнание, от ко са е пулучило туй, ко е шорала, ко е прайла, кадя е била, сас кого и ко е дирила там??? Мойта версиа е проста: "оня са е разкопчал, скивала е змийчока, припаднала е ут размера му, оня си е помислил:таз е готова и айдиииии..."
  • 5 Анонимен

    4 11 Отговор
    Тази прилича на мъж, този колко е извратен, че да се хвърли на това нещо. Британките не се славят с красота, но тази наистина прилича на мъж, има инстаграм ellieokwilson.
  • 6 Онзи

    6 11 Отговор
    Като я гледам тая колко е грозна, трябва автоматично още 5 години да му сложат на тоя.
  • 7 дотук

    10 7 Отговор
    Дотук виждам петима потенциални насилника, които в Англия 100% щеха да посетят затвора. В България числото е по-ниско.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Соваж бейби

    7 11 Отговор
    според мен няма приятелство мжду мъж и жена =като приятелки освен ако момчето не е пе де или е много скромно да си поиска ,детственик нещо такова.Жената е наивна да мисли обратно,а на мъж само едно му е в главата ..две различни породи