Last news in Fakti

2 Февруари, 2023 12:19 2 771 5

Леонардо ди Каприо се забавлява с нова мистериозна жена (СНИМКИ)

  • леонардо ди каприо-
  • нова жена-
  • виктория ламас

Това се случва, след като името му беше забъркано с Виктория Ламас

Леонардо ди Каприо се забавлява с нова мистериозна жена (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС

Актьорът Леонардо ди Каприо беше заснет ухилен до уши в близост до мистериозна жена на парти в Лос Анджелис. Това се случва, след като името му беше забъркано с Виктория Ламас.

48-годишният носител на "Оскар" беше забелязан да седи до непозната дама, облечена в стилен костюм. Актьорът изглеждаше видимо доволен от компанията.

На партито липсваше спряганата за настояща приятелка на Лео Виктория Ламас, която е на 23 години и е с четвърт век по-млада от него. За последно двамата бяха забелязани публично в края на декември, когато отрекоха между тях да има нещо сериозно. Преди това името на актьора беше замесено с това на моделът Джиджи Хадид припомня. "Телеграф".

Последната сериозна връзка на ди Каприо беше с моделът и актриса Камила Мороне. Двамата бяха заедно 4 години и се разделиха през август миналата година.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Исторически парк

    11 1 Отговор
    ИГРАЧ! НАД 25 НЕ ПИПА! ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИМУ!
  • 2 Бойко Българоубиец

    7 2 Отговор
    Не е лошо да си стар.. лошо е с баби да спиш ;) ГЕРБ ПОБЕДА!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 тръццц

    2 0 Отговор
    За този мъж важат закони, противоположни на тези за повечето мъже. Едно време хората говореха, че бил много инфантилен на вид и аз възразявах, че като остарее ще изглежда супер. Взимам си думите назад - не остарява добре, на млади години беше в пъти по-приятен на вид. За разлика от Брад Пит, който остарява като вино и когото не харесвах в младите му години.
  • 5 тръццц

    1 0 Отговор
    Да добавя: най-важното все пак е, че момата е под 25 :)))