Last news in Fakti

22 Февруари, 2023 12:45 1 272 1

Орландо Блум иска отново да се снима в „Карибски пирати“

  • орландо блум-
  • карибски пирати-
  • роля

Актьорът има голямо желание да се завърне във франчайза "Карибски пирати" в ролята на Уил Търнър

Орландо Блум иска отново да се снима в „Карибски пирати“ - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Орландо Блум има голямо желание да се завърне във франчайза "Карибски пирати" в ролята на Уил Търнър, скромният ковач, превърнал се в призрачен скитник по моретата. Според интервю в „Parade“ звездата от "Властелинът на пръстените" "не би имал нищо против да види как изглежда Уил днес" и "би било интересно да видим какъв е".

За последен път Орландо Блум се появи във филм от "Карибски пирати" през 2017 г. за "Мъртвите не говорят" (или "Отмъщението на Салазар"). До този филм ролята му беше сведена до кратка поява в края на филма и сцена след надписите, която сякаш подсказваше, че той ще се изправи срещу Дейви Джоунс с лице на пипало (който беше изигран от Бил Ниги).

Сега обаче, когато бъдещето на Джони Деп в компанията "Уолт Дисни" е на изключително разклатено, може би е добър момент Орландо Блум да се утвърди отново във франчайза "Карибски пирати". Напоследък постоянно се появяват съобщения, че "Дисни" иска да я възроди с Дуейн Джонсън в главната роля или с Мая Хоук, или с Марго Роби, или с Дилън О'Брайън, а може би дори само като анимационна поредица или в каквото компанията успее да убеди хората да се заинтересуват.

Продълженията на наследството (т.е. продължения, в които някои по-стари звезди се появяват, за да подкрепят и предадат разказа на новите герои) са все по-предпочитани от студията през последните години, като "Писък" и "Знам какво направи миналото лято" са само част от франчайзите, които търсят ново продължение. Орландо Блум, който се появява отново като Уил Търнър в нов проект "Карибски пирати", може би е точно тозо завой, от който се нуждае „Дисни“, особено ако успее да избегне проблемните въпроси, свързани с личния живот и юридическите проблеми на Джони Деп.

Орландо Блум също така посочва, че се е забавлявал много, превъплъщавайки се в образа на Леголас от "Властелинът на пръстените" във филмите от трилогията "Хобит", което го кара да вярва, че появата му в "Карибски пирати" може да бъде също толкова приятна.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бооожииии и Аз Те

    1 1 Отговор
    Искам,а имам и Желание,но това явно не стига