23 Март, 2023 09:31 3 120 1

Плутон влиза във Водолей - очаква ни бум на технологиите

  • плутон-
  • водолей-
  • технологии-
  • трансформация

Човешката ръка и ум ще се роботизират

Плутон влиза във Водолей - очаква ни бум на технологиите - 1
Снимкa: Shutterstock

Както вече писахме, смяната на знак на "Господарят на Трансформациите" - Плутон е най-значимото събитие през 2023 г.

Планетата "джудже"се движи бавно, управлява големите маси хора и неговото влияние няма да се усети бързо, но за сметка на това, ако има нещо ненужно и гнило, Плутон ще го отстрани, за да направи възможност за нов растеж.

Очаква ни едно доста различно време, което трудно бихме прогнозирали, защото Водолеят рядко си поставя рамки и граници.

Този знак свързваме с технологиите, интелекта, свободата, висшия ум и високия интелект. Водолеите са известни като бунтовниците или революционерите в Астрологията.

В наталната карта Плутон дава информация, какви са нашите кармични уроци, къде ще са нашите изпитания и буквално подлага на проверка силата на нашата воля.

Разположението на Плутон в домовете показва също къде личността преживява старо желание или навици на поведение и къде резултатите на тези непреодолими подбуди обикновено създават болка и страдание.

Всеки дом, в който се намира Плутон, ще покаже къде личността е склонна да се опитва да налага волята си на другите, но това е също област на живота, където може да се постигнат най-впечатляващите успехи по пътя към личното развитие.

Плутон трудно може да се анализира, както за по- глобални събития, така и за значението му върху индивидуалния психологически строеж на човек. Там вечно има нещо скрито, нещо недоловимо, нещо мистериозно. А какво ще донесе за вас лично тази промяна на знак, трябва да се разгледа в индивидуалните ви карти и да се отчетат аспектите на Плутон в наталната ви карта.

Бъдете готови за промяна, само така ще успеете да се интегрирате към Новото време, време, в което човешката ръка и ум ще се роботизират.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ужасия

    1 0 Отговор
    Да не почнат да гърмят и електроуредите пък сега?