Last news in Fakti

19 Април, 2023 14:57 2 812 6

Евтим Милошев разкри кой е единственият му идол пред Тото

  • евтим милошев-
  • продуцент-
  • идол-
  • разговор-
  • подкаст-
  • тото-
  • скандау

Продуцентът сподели как е минала и първата му среща с модела за подражание

Продуцентът Евтим Милошев бе специалният гост в новия епизод на единствения подкаст у нас, който се снима на живо от сцената на театъра – “При Тото MEGA”.

В понеделник вечерта Тото за пореден път изненада публиката, обявявайки името на госта си. Разбира се, мнозина се опитаха предварително да познаят кой ще е той този път, но не успяха. А когато на сцената се появи харизматичният продуцент публиката взриви залата с аплодисментите си.

Присъстващите имаха възможността да проследят на живо разговора на Тото с една от най-интересните фигури в българския шоубизнес. За пътя от “Ку-ку”, през “Хъшове” и “Шоуто на Слави”, до най-гледаното в българския ефир комедийно шоу “Комиците”; за Доминикана, Панама и Филипините, но и за Велико Търново, където се случва действието на втория сезон на “Дяволското гърло” – това бяха само част от темите, по които водещият и гостът разговаряха.

“В живота си съм имал един единствен идол и той се казва Христо Стоичков”, призна Евтим на Тото. А историята за първата му среща и опит да се запознае с футболната ни легенда през далечната ’94 г. предизвика различни емоции в публиката.

Евтим Милошев сподели и какъв е механизмът на успеха спрямо личния му път, има ли място егото, когато искаш да постигнеш идеалната цел и защо “Сървайвър” е едно от най-вълнуващите му житейски приключения. Коментира и смяната на водещите в новия сезон на риалитито, което тази година е с нов продуцент.

“Да си първи в това, което правиш, винаги има предимство. Разбира се, плащаш и цената “проба-грешка”, но си струва”, категоричен бе Милошев. Той даде пример както със свои продукции, така и с подкаста на Тото – според продуцента той е успешен, защото Тото има именно предимството на първия – не подражава, а създава свой формат.

Целият епизод от гостуването на Евтим Милошев в подкаста “При Тото MEGA” ще бъде достъпен скоро в официалния YouTube канал на рапъра.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 това обяснява защо

    6 1 Отговор
    тези меки китки са такива мъжкарЕ - сценарист на мутрафони със идол произлизащ от гмо клонинг.....
  • 3 Mapa Бандeровcкатa

    8 0 Отговор
    Който има идоли им се кланя, а който се кланя му стърчи г...a, пък на който му стърчи г...a му го набиват.
  • 4 Aлфа Bълкът

    5 0 Отговор
    Тоя тото на кого е любовница, че му гостуват и го промотират?
  • 5 ами,

    2 0 Отговор
    Не ме интересуват и двамата,та с удоволствие ще си спестя времето за нещо по-приятно.
  • 6 дедо

    0 0 Отговор
    И нито дума за случката с Вергов и Диана Димитрова? Странно.