25 Април, 2023 16:45 4 550 5

Мъжът на Сашка Васева с разтърсваща изповед

  • сашка васева-
  • христо бакърджиев-
  • изповед-
  • разтърсващи думи-
  • здравословно състояние

Христо разказа, че влага всички сили и се опитва да помогне на съпругата си да се чувства възможно най-добре

Разтърсващо признание направи мъжът на попфолк легендата Сашка Васева - Христо Бакърджиев: „Чакам жена ми да прогледне! Надявам се на чудо и това да стане по-скоро. Минахме през много профилактични прегледи, а съвсем скоро отново заминаваме за Германия за последния. Има голямо подобрение в здравословното ѝ състояние, но все още вижда само силуети. Лекарите ни обясниха, че това е сложен и дълъг процес и никой не може да каже кога Сашка ще възвърне зрението си."

Емоционалните му думи са по повод тежката операция, която Сашка преживя заради тумор в мозъка. Bcледствие на образуванието певицата напълно губи зрението си и губи всякаква надежда отново да прогледне. След животоспасяващата интервенция в Германия, която продължава повече от 12 часа, докторите отстраняват тумор от главата ѝ, голям колкото яйце. Образуванието е притискало зрителния нерв на изпълнителката и това е причината Сашка да ослепее напълно, пише „България Днес".

„Винаги ще се боря за Сашка и няма да се предам! Тя е част от мен и никога няма да я оставя, защото дори и нещо да изглежда невъзможно на пръв поглед, вярвам в чудеса и че всичко е постижимо, стига да я има вярата и любовта. Ако един мъж се откаже от съпругата си, той губи себе си, своя морал и всичко, което е бил до този момент", категоричен е Бакърджиев. Христо разказа, че влага всички сили и се опитва да помогне на съпругата си да се чувства възможно най-добре, за да се uзлекува no-бързо.

„Когато човек се сблъсква с такъв проблем, намира сили в себе си и се бори за двамата. Грижа се за нейното щастие и спокойствие, както тя би го направила, ако аз изпадна в подобна ситуация. Никой не е застрахован, но нещата са по-лесни, когато сте двама", споделя съпругът на Дупнишката Мадона.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тихомире върви

    3 11 Отговор
    Ли с траверсите
  • 2 Калина украинката от бокал

    1 11 Отговор
    5тима украинци ме обладават
  • 3 Пламен

    20 1 Отговор
    Сашка е помагала винаги когато е имала възможност.Дай Боже всяка жена такъв човек до себе си .
  • 4 Мария

    26 1 Отговор
    Нека Сашка да оздравее! Съпругът й е голям човек! Здраве и късмет на цялото семейство!

    Коментиран от #5

  • 5 Скумрия

    7 2 Отговор

    До коментар #4 от "Мария":

    Да оздравее ... и да сложи кръст (по-добре късно, отколкото никога) на чалгата!