Last news in Fakti

9 Май, 2023 15:32 4 578 5

Арестуваха известния инфлуенсър Хасбула заради бурно сватбено парти (ВИДЕО)

  • хасбула магомедов-
  • хасбула-
  • арест-
  • полиция-
  • сватба-
  • сватбено парти

Сватбени празненства, излезли извън контрол, вкараха интернет звездата в полицейския участък

Популярният инфлуенсър Хасбула Магомедов се извини официално, след като той и няколко негови приятели бяха задържани от полицията за опасно шофиране в родния му град. През изминалия уикенд руският инфлуенсър е бил заснет да кара бясно по улиците на Махачкала - столицата на руската република Дагестан - на фона на сватбени тържества, предава Daily Mail.

Въпреки че самият Хасбула не е шофирал, той е забелязан да стои в една кола, докато множество шофьори блокират части от магистралата, след което правят понички, бърнаут и се състезават през интензивния трафик.

Вчера Министерството на вътрешните работи на Дагестан публикува видеозапис, на който се вижда как нарушителите, сред които и високият около метър Хасбула, са подредени в местен полицейски участък и обясняват действията си.

По-късно Хасбула публикува в социалните мрежи актуална информация, в която признава за инцидента, но подчертава, че не е управлявал нито един от автомобилите.

"Решихме да го раздуем малко... това няма да се повтори, извиняваме се. Поиграхме си малко и трябваше да отговаряме за това', каза той. "Това не беше моята кола и аз не бях зад волана.", допълва интернет звездата.

Министерството на вътрешните работи на Дагестан разпространи изявление, в което обяснява ситуацията и отбелязва мащаба на празненствата, довели до пътуването на Хасбула до полицейския участък.

"Необузданото сватбено веселие в дагестански стил е известно далеч отвъд границите на републиката", се казва в съобщението.

"При липсата на други форми на развлечение този примитивен вариант остава изключително популярен - блокиране на пътища, палене на гуми и блъскане на коли една в друга, което всъщност няма нищо общо със сватбените тържества.

Всички участници в "сватбените емоции", както те ги наричат, бяха отведени в полицията и получиха актове за нарушения.

Броят на хората, участвали в това, е забележителен - някои филмови студия не могат да твърдят, че имат толкова много оператори''.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    15 0 Отговор
    Ония най-отдясно няма мозък колкото и на врабче.
  • 2 447

    37 1 Отговор
    Ако Хасбула Магомедов е висок 1,5 метра, както сте написали, то тогава тези зад него на снимката са по 3 метра.

    Коментиран от #4

  • 3 Тези петимата

    8 2 Отговор
    Са като излезли от вицовете. Стават само за един калашник и билет за Бахмут.
  • 4 Гост

    21 0 Отговор

    До коментар #2 от "447":

    Журналя..... 1,02 m
  • 5 ПЪЛНОПРАВЕН ГРАЖДАНИН НА БЪЛГАРИЯ

    2 1 Отговор
    РУСКА ДЕМОКРАЦИЯ !!!!!!!!!!! РУСКИ ЦЕННОСТИ!!!!!!!!!!! МНОГО ХОРА УМИРАТ ЗАРАДИ ТЕЗДЕБИЛИ!!!!!!!!