Last news in Fakti

24 Май, 2023 22:18 6 095 10

5 неща издават, че мъжът ви е тайно пристрастен към порното

  • порнография-
  • пристрастеност-
  • пристрастяване-
  • мъж-
  • порно-
  • тайна-
  • интимно

Потайното и дори агресивно поведение може да подсказва за вредно пристрастяване

5 неща издават, че мъжът ви е тайно пристрастен към порното - 1
Снимка: Shutterstock

Хората, пристрастени към порнографията, отдавна разполагат с опцията да влизат в уебсайтове, да обсъждат своите желания и предпочитания и да имат незабавен и безплатен достъп до всякакви изображения, видеоклипове или видеочатове.
Докато през последните години интернет потребителите като цяло са доста отворени относно гледането на порнография онлайн, това все още е до известна степен скрита зависимост в много връзки.

За съжаление, много двойки използват порното като начин да подправят сексуалния си живот, но след това единият партньор не е в състояние да изключи плътското си желание и вместо това се пристрастява, пише BulNews.bg.

Ако подозирате, че вашият партньор е пристрастен към порното, има пет издайнически признака, за които да бъдете нащрек.

1. Използва компютъра само насаме

Това поведение позволява на зависимия да сърфира в мрежата и да гледа съдържание без ваше знание. Ако случайно влезете в стаята, уеб страницата затваря ли се веднага без обяснение?

2. Необясними часове на компютъра

Повечето пристрастени към порното, ако им се даде възможност, ще прекарат цялото си време в гледане на филми за възрастни с напредването на пристрастяването. И няма значение дали са на работното си място или у дома. Те могат да загубят представа за времето на компютъра и да спорят с вас колко време прекарват пред монитора.

3. Изтрита компютърна история

Повечето пристрастени към порното са находчиви в прикриването на следите си. Те рутинно изтриват хронологията на сърфиране в компютъра си и бисквитките, за да елиминират възможността вие да може да проверите какви сайтове посещават.

4. Незабавна враждебност, когато се обсъжда гледане на порно

Тези хора са изключително чувствителни към всяка индикация, че може да гледат порнография. Обикновено реакцията на всякакви обвинения, свързани с това, е прекалена и несъразмерна с въпроса.

5. Липса на истинска интимност

Тъй като пристрастените към порното имат измислен сексуален живот, реалният секс с човека до тях, който има собствени желания и нужди, просто вече не е толкова стимулиращ. Ако имате притеснения относно пристрастеността на партньора към порното, получаването на професионална помощ от консултант по пристрастяването често е най-важната стъпка, която може да предприемете. Заедно може да намерите начин да се справите с проблема и да дадете на другия подкрепата, от която се нуждае, за да сложи край на зависимостта, преди тя да засегне живота му до степен на унищожение.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спрете

    27 0 Отговор
    С този сексизъм , бе ! Мъжете това , мъжете онова ! Гледането на порно , е вредно и за двата пола ! Какво непрекъснато ни навирате мъжете ?! Като искате да сте им равни , ходете да леете стоманата , или да копаете в мината !
  • 2 Пловдив 1912

    18 3 Отговор
    Личи си , че и тук си гола-вода , както и за статиите , за Украйна...

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Досетлив

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пловдив 1912":

    Мдаа, много точно
  • 6 Хихи

    1 0 Отговор
    Боже, гледането на порно било проблем?! Ако не носи финансови трусове за фамилията, да гледа. Очи пълни, ръце празни. Да не би парапетите да са свършили? Един ще живее реално, друг виртуално, всеки ще играе себе си. Тука требе да се гледа философски и да се отчетат предимствата на порното, а не да се изпада в истерия.
  • 7 хаберих

    1 0 Отговор
    "Директор Производство". Това е човек, който смята, че девет жени могат да износят бебе за месец!
  • 8 Топлофикация София

    0 0 Отговор
    В тази система има много проблеми, които не могат да бъдат обхванати в една статия.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.