Last news in Fakti

25 Май, 2023 12:17 2 049 4

Шеф Ангелов и Ева Кикерезова помогнаха на болно дете

  • шеф ангелов-
  • ева кикерезова-
  • благотворителност-
  • болно дете

"Няма да спра да участвам в такива каузи про боно", каза Кикерезова, обръщайки се към 14-годишния Лукас от Враца

Красивата тв водеща Ева Кикерезова в стилна черна рокля даде старта на благотворителната вечеря в известен столичен ресторант в понеделник вечер.

"Няма да спра да участвам в такива каузи про боно", каза Кикерезова, обръщайки се към 14-годишния Лукас от Враца, диагностициран с тежко генетично заболяване, и неговата майка Яна. С инициативата да събере необходимите 7400 лв. за закупуването на специална детска акумулаторна количка за страдащото от спинална мускулна атрофия момче се нагърби участникът в риалитито "Hells Kitchen" Виктор Ковачев. Неговата колежка от шоуто Соня Панова посрещаше ВИП гостите в качеството си на един от главните готвачи в ресторанта. Водещият на предаването - мастър шеф Виктор Ангелов, също се бръкна със солидна сума за малкия Лукас.

Виктор Ковачев довери, че мечтата му е да открие приют за хора в неравностойно положение. Негови приятели предполагат, че той се е насочил към тези хуманни каузи заради факта, че е отраснал в семейство с баща алкохолик и съчувства на хората, сблъскали се с житейски трудности.

В мрежест тоалет, сякаш изплетен от фина рибарска мрежа, и на токове почти с височината на кокили блесна трансзвездата Елза Парини.

Заведението се бе погрижило БГ звездите, решили да пожертват различни суми за малкия Лукас, да опитат ястия не от "адската кухня", а от "райската". Менюто включваше няколко вида изискани бели вина, салата от няколко сорта домати със средиземноморски подправки и джоджен, талятели с рибена кайма и торта, топяща се в устата, за десерт. За болното момче пяха и танцуваха дует "Експоуз" и момичешката група "Тринити", пише "България Днес".


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мнение

    3 1 Отговор
    Блгородни хора, Браво!
  • 2 въпросче

    2 0 Отговор
    А къде е снимката на красивата водеща Ева Кикерезова,кикерезеща се в стилна ,черна рокля?
  • 3 Благотворителността

    1 0 Отговор
    се прави тайно. Иначе е реклама.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.