Last news in Fakti

24 Юни, 2023 17:49 1 495 1

София Копола прави нов филм за Елвис Пресли и Присила (ВИДЕО)

  • елвис пресли-
  • присила-
  • софия копола-
  • филм-
  • тийзър

Интерпретацията на Копола за живота на известната двойка следва биографичния филм за Елвис от 2022 г., режисиран от Баз Лурман

София Копола прави нов филм за Елвис Пресли и Присила (ВИДЕО) - 1
Снимкa: Shutterstock

Излезе първият тийзър за филма „Присила“, по който работиха режисьорката София Копола и продуцентската компания A24. Кейли Спени и Джейкъб Елорди изобразяват Присила и Елвис Пресли. Тази биографична драма е адаптация на мемоарите на Присила Пресли от 1985 г. „Елвис и аз“ и изследва живота и връзката ѝ с Краля на рокендрола.

Интерпретацията на Копола за живота на известната двойка следва биографичния филм за Елвис от 2022 г., режисиран от Баз Лурман и с участието на Оливия Де Янг и Остин Бътлър. Филмът на Лурман получи две номинации за „Златен глобус“ и една номинация за „Оскар“. За разлика от Лурман, който се фокусира върху живота и кариерата на Елвис, Копола ще разкаже историята от гледната точка на Присила.



„Присила“ е третият проект на Копола с продуцентската компания A24, с предишни сътрудничества, съобщава Variety, цитиран от dariknews.bg.

Освен че режисира филма и пише сценария, Копола също работи върху продукцията като продуцент заедно с Юри Хенли, Лоренцо Миели и продуцентските къщи Fremantle Company и American Zoetrope. Филмът е финансиран от The Apartment и Stage 6 Films на Sony.

Премиерната дата на филма все още не е известна. Разпространението ще бъде в ръцете на A24 за Северна Америка, а в останалия свят филмът ще се разпространява от Stage 6 Films и Sony Pictures International Releasing.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хейт

    1 0 Отговор
    Поне тези актьори приличат повече на оригиналите, в сравнение с предишния филм. Иначе дали ще дадат, как Присилка забягва от Елвис с треньора му по карате? А след време зарязва и самия треньор? Съмнявам се, това някак не се връзва с образа на невинно момиче и нещастна вдовица, харчеща някой и друг милион завещан от Краля.