Last news in Fakti

28 Август, 2023 08:34 1 425 1

Всичко, което се случва днес е само за по-добро според астролозите

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Ден на любовта, милосърдието и състраданието

Всичко, което се случва днес е само за по-добро според астролозите - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Козирог до 17:33 ч. на 28 август

Стихията на земята прави емоционалния фон в този период един от най-стабилните. Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, по-търпеливо. Стават практични и рационални. Сега лесно се изграждат стратегии.

Уязвими са костите, гръбначен стълб, стави, особено коленете – могат да се влошат заболявания като ревматизъм, ишиас. Всички операции, свързани със зъбите и гръбначния стълб са противопоказни. На този ден е много опасно да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния стълб.

Луната е на празен ход от 14:50 ч. до 17:33 ч. Нищо важно да не се предприема.

В 17:33 ч. Луната преминава във въздушния знак Водолей, където ще пребивава до 16:58 ч. на 30 август.

Лунен календар: продължава 12-ти лунен ден до 18:10 ч.

Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Мощен ден, в който се включва космическата енергия на любовта. Този ден предразполага към правене на добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Ден, в който са противопоказни отрицателните емоции и не трябва да се натоварва сърцето. Избягвайте да се оплаквате от съдбата си. Може да заседнете в това състояние за дълго. Знайте, че всичко, което се случва е само за по-добро. Приемете достойно и спокойно своята съдба. Не е добре да се ядосвате и гневите. Не трябва да сте груби, да спорите, да се изричат обиди. Лошото отношение може да остане за дълго в паметта на човека и трудно да се забрави. Проявете максимум нежни и топли чувства, намерете позитивните моменти в него!

Не е добре да се започва и предприема нищо, тъй като усилията ще бъдат напразни и резултатите незадоволителни. Нещата могат да се развият спонтанно и непредсказуемо. Не правете „непоискано“ добро, иначе ще поемете част от кармата на другия човек.

Контактуването е благоприятно. Може да установявате отношения, да правите отстъпки, да търсите примирие. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели.

В този ден молитвите биват чути във Вселената, но те трябва да идват от сърцето и да са искрени. Обърнете се към Висшите сили и помолете да ви подкрепят във вашите дела, да ви помогнат да превърнете мечтите си в реалност. Не забравяйте да се помолите и за близките си.

Полезни са занимания с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки физически тренировки, но затова пък може да си направите лек масаж. Ако заболеете през този ден, означава, че неправилно сте използвали енергиите на деня. Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

Следва 13-ти лунен ден от 19:00 ч. на 28 август до 19:39 ч. на 29 август.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роза

    3 0 Отговор
    Много ми харесва снимката към статията-момичето,което протяга ръце към слънчевите лъчи!Сполучливо хванат момент!А що се отнася до астрологията-лично аз никога не и се доверявам безусловно!