Last news in Fakti

28 Август, 2023 12:18 5 732 9

Стокхолмски синдром, групов секс и вечерен час: Кристaл Хефнър за връзката си с Хю Хефнър

  • кристал хефнър-
  • хю хефнър-
  • връзка-
  • playboy

Блондинката се надява отново да се омъжи и да има семейство

Стокхолмски синдром, групов секс и вечерен час: Кристaл Хефнър за връзката си с Хю Хефнър - 1

Aко Кристaл Хефнър някога получи докторска степен по психология, планира да върне моминското си име - д-р Кристaл Харис. Така тя иска завинаги да приключи със самоличността, с която и до днес е позната - като съпруга на покойния основател на "Playboy" Хю Хефнър и една от плеймейтките в обкръжението му.

След време блондинката се надява отново да се омъжи и да има семейство. Затова и е замразила яйцеклетки, за да увеличи шансовете си за майчинство с мъж, който не е с 60 години по-възрастен от нея, пише dir.bg. Гръдните импланти и пероксидно русата коса, които я направиха "Playboy centrefold" ("Мис декември 2009 г.") също вече са в миналото.

"Този бюст беше твърде голям. Приличах на надуваема секс кукла от Китай. Имплантите ми бяха просто реквизит, усещах, че нося костюм", споделя 37-годишната Кристaл.

Сега, в последния си опит да се освободи от десетилетието, което прекара в имението на Playboy, пет години като приятелка на Хефнър и пет години като негова съпруга, тя решава да напише и експлозивен мемоар, описващ последните години на съпруга ѝ, който почина само месец преди началото на движението #MeToo.

Книгата се казва "Only Say Good Things" ("Казвай само добри неща"), което Хефнър я помолил да направи, след като той умре. Това обаче не е молба, която тя може да изпълни. И знае, че предстоящите мемоари ще представят шефа на Playboy като женомразец, нарцисист и осезаемо, контролиращо присъствие в живота ѝ.

Съпругът ѝ, с когото се запознава, когато е на 21, а той на 81, ѝ диктувал точно какъв нюанс на лака да носи и нежно я потупвал по главата, когато се показвали корените на косата ѝ. Освен това ѝ налагал вечерен час от 18:00 часа, за да е сигурен, че младата му съпруга ще е у дома, за да сподели вечерята му (винаги пилешка супа с крема сирене и бисквити), както и да гледа с него любимите му филми. Вечерта пък от нея се очаквало да участва в груповия секс, с който Хефнър беше известен.

Въпреки всичко Кристъл не се срамува от финансовите и емоционални решения, които е направила, когато е била уязвима 21-годишна, и отказва да съжалява за времето, прекарано в имението.

"Когато семейството ви е разбито, се чувствате сякаш не принадлежите никъде. Зависиш от добротата на другите. Нямаш сила. Тогава срещнах Хеф, който живееше толкова по-различно от мен. Казах си: "Уау, и аз мога да принадлежа тук." Първоначално в имението Playboy се чувствах като в светилище. Но то не беше такова. Преценяваш обаче дали да спазваш правилата или да си тръгнеш, а аз не чувствах, че има къде другаде да отида или че мога да направя нещо от себе си" разказва вдовицата на Хефнър.

Кристъл е дипломиран психолог, живеещ в Сан Диего, когато кандидатства за билети за едно от партитата на Хефнър за Хелоуин с надеждата да се срещне с неговите знаменити гости. С изненада разбира, че получава покана и още повече, когато привлича погледа на Хефнър в тълпата. Именно тази нощ става негова любовница и получава покана да се премести в имението и да бъде част от приятелките на Хеф. Бързо обаче научава, че трябва да се бори за мястото си в йерархията на привързаността на Хефнър.

"Дали ще бъдем избрани или не, беше опустошително за нас, момичетата, но за него игра. Поглеждайки назад, мисля, че имах нещо като Стокхолмски синдром", разказва тя за един брак, който започва, когато получава кутия, съдържаща годежен пръстен с 3,5-каратов диамант от Хю, поднесен ѝ с думите: "Надявам се, че пасва".

Кристaл остава до съпруга си до самия край на живота му, пазейки личния му живот, така че светът да не го види крехък и използващ проходилка. Тя е до него и когато преди шест години той умира от естествена смърт, на 91 години.

Днес госпожа Хефнър води по-обикновен живот, но признава, че ѝ е трудно във връзки. Още повече, че продължава да получава покани за срещи от мъже, които са много по-възрастни от нея, което тя не желае да прави повече.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лили

    17 2 Отговор
    Тази е най-голямата геронтофилка !!
  • 2 митутурутки

    28 2 Отговор
    "горката" тя милионерска съпруга скромна, скромна златотърсачка! Дано не се сети скоро, че я е и изнасилвал с бастуна!?
  • 3 Грешна диагноза

    30 1 Отговор
    Не е Стокхолмски синдром, а треска за злато.
  • 4 мекотелия

    15 1 Отговор
    Хю е бил в състояние полуфабрикат, т. е. полустанал отначало, после пълен неповдиган.Извратен старец, който насажда на обществото моралната мръсотия и половите извращения като стил на поведение.
  • 5 Оксана

    6 0 Отговор
    Искам да си върна девственноста ! Какво да направя ?

    Коментиран от #6

  • 6 Може и да стане...

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Оксана":

    ...пробвай с лепило за меко ПВЦ и парче найлон.
  • 7 Диамантената ръка

    2 1 Отговор
    Много използвана тая, с тоя километраж не...
  • 8 Бай Хю

    1 0 Отговор
    Колко са надували вувузелата ми ........
  • 9 насила дарител

    1 0 Отговор
    Защо не напишете и за нашият плейбой от Банкя и 28 години по-младата от него мис Бикини Борислава Йовчева ? Би било прелюбопитно и интересно четиво !