Last news in Fakti

1 Септември, 2023 12:32 1 886 3

16 г. по-късно: Джъстин Тимбърлейк, Нели Фуртадо и Тимбаленд отново правят хитове (ВИДЕО)

  • джъстин тимбърлейк-
  • тимбаленд-
  • нели фуртадо-
  • хит-
  • песен-
  • колаборация

Триото, което покоряваше всяка класация в ранните години на този век, отново се събра да твори музика заедно

През 2007 г. легендарното трио Джъстин Тимбърлейк, Нели Фуртадо и Тимбаленд пуснаха световния хит "Give It to Me", с който оставиха своята следа в музикалната индустрия. Днес те се завърнаха с новия съвместен сингъл "Keep Going Up!" - вдъхновяващо парче за удовлетворението от успеха въпреки всички негативни мисли и ситуации, които се изпречват на пътя към върха.

"Keep Going Up" ще бъде част от предстоящия албум на известния продуцент, чиято премиера е по-късно тази година. С характерната за Тимбаленд продукция и моментално разпознаваемите вокали на Фуртадо и Тимбърлейк, парчето ни връща назад във времето, като напомня именно на тяхното емблематично звучене от първите години от новия милениум. Това е и официалната визуализация към "Keep Going Up", с участието на Тимбаленд и Джъстин в студиото и специално виртуално включване от Фуртадо.

Тимбаленд пусна песента днес в полунощ с подкрепата на Beatclub - онлайн платформа за създаване на музика, която той съосновава през 2021 г. "Keep Going Up" бе използвана и в рекламния спот за футболните мачове на ESPN в понеделник вечер.

“Искам да създам малък прозорец на носталгия за това поколение, за да разбере какво е величие,” каза продуцентът.

Тимбаленд е номиниран за Grammy 21 пъти, 4 от които е спечелил. Той е допринесъл за успеха на редица изпълнители, включително Джей-Зи, Лудакрис, Алия, СнупДог, Бек, Бйорк, Мадона, Миси Елиът, Риана и много други. Предишните сътрудничества на Тимбаленд с Джъстин Тимбърлейк включват 5 студийни проекта, а за Фуртадо той продуцира албума Loose, който ни даде разбиващия сингъл "Promiscuous“.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Копейкин чорай.бето

    3 0 Отговор
    Браво супер
  • 2 Кики

    0 6 Отговор
    Ще слушат бабите по селата. Песни от баби за баби. Сигурно програма Хоризонт първа ще завърти този невиждан "хит". Силвия Великова ще припява. Ще си пуска песента за подложка докато ръси пропаганда върху наивните бедни и ограбени възрастни хорица.
  • 3 Директора

    0 2 Отговор
    Тимба това, Тимба онова... само тимберици, а музика няма!