Last news in Fakti

8 Септември, 2023 10:56 3 644 15

Гергана Гунчева повери децата си на Петър Бакърджиев заради "Фермата"

  • гергана гунчева-
  • петър бакърджиев-
  • фермата

Ще му помагат и бабите

Най-новото попълнение в екипа на риалити предаването "Фермата" Гергана Гунчева е отлагала цели две години развода с Петър Бакърджиев, от когото има две деца – Самуил и Максим.

Къдрокосата чаровница, която е и носителка на престижния приз "Мис България", се раздели със съпруга си тихомълком, а причините за разпада на иначе хармоничната им връзка дълго време останаха загадка дори и за най-близките им.

Зад окончателното решение стои самата Гергана, а по-любопитното в случая е, че тя е обмисляла да напусне мъжа си много по-рано. Заради това и посещавала семеен терапевт, но уви, безуспешно, пише "Галерия".

"За мен решението беше обмислено, не съм бързала. Сложно и комплексно е, аз съм инициатор на раздялата, защото вярвам, че хората трябва да бъдат щастливи в ежедневието, а когато любовта си отиде – няма смисъл да я задържаш, това не е полезно нито за възрастните, нито за децата. Дори да няма скандали, да живеем в пълен мир, енергията се усеща. Така е по-добре. Чувствам се спокойна, взех правилното решение, без да се колебая", коментира блондинката от малкия екран, която до ден днешен търси съвети от страна на специалисти, в това число – и астролози.

Петър взима семейното им жилище, в свободното време се отдава на грижите за трите си деца, последното от които е плод от любовта с настоящата му половинка Кристина Димитрова. С Гергана пък почти не се виждат, тъй като професионалните им ангажименти, независимо че са в една и съща телевизия, са обвързани с различно време. Но все пак поддържат добрия тон.

Именно Бакърджиев е човекът, който ще поеме изцяло грижите за децата, докато Гунчева участва във "Фермата". Ще му помагат и бабите.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 газо

    22 6 Отговор
    Защо тази некадърна и невзрачна женица я бутат на всякъде!?

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Ко речи?

    13 4 Отговор

    До коментар #1 от "газо":

    Много ясно, защото дава да й го бутат.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Дрън дрън та пляс

    19 3 Отговор
    много неприятна личност , никви ферми няма да се гледат заради тая

    Коментиран от #5

  • 5 Ко речи?

    12 2 Отговор

    До коментар #4 от "Дрън дрън та пляс":

    А кой изобщо е толкова пропаднал, та гледа такива простотии като Ф(Сп)ермата?!?
  • 6 браво бе

    14 0 Отговор
    това че е руса и къдрава е оправдава за участието и във тоя измислен формат фермата на двамата алкохолисти те копират игри на волята и няма нищо фермерско само бля бля и простотия... жалко че си е заминала децата заради тая простотия или си дири нов по известна няма как да стане!
  • 7 пацо

    7 1 Отговор
    Да не се окаже новата на Иван или Андрей

    Коментиран от #13

  • 8 милата

    8 1 Отговор
    че е руса не я оправдава участието и в най тъпото предаване на меркантилните връзкари андро и бай иван що не се напиват на воля по морето им се чудя или са без кинти
  • 9 ТКЗС

    4 0 Отговор
    Ще бере чушки и домати за лютеница през зимата.
  • 10 заради нея не гледам фермата

    4 2 Отговор
    Тая простовата неугледна женица с нап-икана слама на главата вместо прическа пак я уредиха, въпреки, че едно улично куче с краста и два куци крака ще се справи по-добре като водещ.
  • 11 Големанов

    4 1 Отговор
    за съжаление се оказва, че са я наредили с връзки, тя няма никакво излъчване , никакъв талант- декламаторка, която се разхожда по къси гащи из фермата.

    Коментиран от #12

  • 12 Работарка

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "Големанов":

    Била е компаньонка в Австрия
  • 13 Миии

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "пацо":

    може и на двамата да е ...
  • 14 Гост

    1 0 Отговор
    Децата не са само нейни, а са и на Петър.
  • 15 Спиро

    0 1 Отговор
    Аз ознавам Пепи Бакърджиев лично.
    Нямам каква лоша дума да кажа за него.
    Приятно е да се говори с него, защото не дрънка глупости ей така...
    Ако не го познавате, недейте да изказвате мнение, моля