Last news in Fakti

11 Септември, 2023 12:57 4 975 3

Есента ще сложи край на самотата на 3 зодии

  • есен-
  • любов-
  • връзка-
  • хороскоп-
  • зодии-
  • зодия-
  • любовен хороскоп

Три зодии ще бъдат специално зарадвани от съдбата в любовен аспект

Есента ще сложи край на самотата на 3 зодии - 1
Снимка: Shutterstock

Тази есен ще бъде идеалният сезон за създаване на нови запознанства, но и за начало на нови любовни приключения за 3 щастливи зодии. Ето кои ще бъдат покосени от стрелите на Купидон съвсем скоро.

Близнаци

Близнаците са много общителни, което означава, че се срещат с много хора. Но бързо ги забравят. През есенните месеци ще срещнат някого, от когото няма да откажат толкова лесно. Разговорът, който ще проведат с този човек, ще ги промени. От Близнаците ще зависи дали ще задържат този човек в живота си или това ще бъде просто кратко приключение. Във всеки случай ще им донесе нещо специално, което ще остане в паметта им за дълго време.

Везни

Везните могат да видят нещо добро във всеки, когото срещнат, което е една от причините общуването с тях да е толкова прекрасно и лесно. Въпреки че имат дарбата да видят нещо добро във всеки човек, тази есен те ще срещнат някой много специален. Някой, който ще промени представата им за света и ще внесе свежест в живота им. Може да е само временно, но спомените ще останат завинаги.

Козирог

Козирозите първоначално виждат най-лошото в хората, които срещат. Това е част от техния защитен механизъм, възникнал в резултат на емоционални рани, които са преживели в миналото. Тъй като не искат да попаднат в подобна ситуация, те правят всичко възможно да отблъснат другите от себе си, преди дори да са опознали добре човека. Тази есен обаче трябва да бъдат малко по-внимателни с поставянето на стени, защото ще срещнат някой, който ще промени света им по най-добрия начин. Но само ако им го позволят.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Палома дедушка

    1 0 Отговор
    Ой дедоооо
  • 2 везна

    5 4 Отговор
    Най гадната и долна зодия са Овните!
  • 3 ЛЪВ

    1 0 Отговор
    Тююю...язък...пак цяла зима ще споделям,,самотата" с...МОЯ:)))