Last news in Fakti

25 Септември, 2023 14:11 1 884 4

София Лорен претърпя спешна операция след инцидент

  • софия лорен-
  • инцидент-
  • спешна операция-
  • болница-
  • фрактури

89-годишната актриса е получила няколко фрактури на бедрената кост след падане в банята

София Лорен претърпя спешна операция след инцидент - 1
Снимка: Shutterstock

Легендата на италианското кино София Лорен е била приета по спешност в болница, след като паднала лошо в банята в дома си в Женева.

Вследствие на инцидента, актрисата е получила няколко фрактури на бедрената кост, които са наложили бърза операция. Синовете на София - 55-годишният Карло-младши и 50-годишният Едоардо, са били до нея през цялото време, докато тя е била в болницата.

Новината за състоянието на легендарната актриса беше разкрита от екипа на нейната едноименна верига ресторанти, които споделиха за инцидента на страницата си в Instagram.

"Падане в дома ѝ в Женева причини фрактури на бедрената кост на г-жа Лорен. След успешна операция сега тя ще има период на възстановяване с последваща рехабилитация. За щастие всичко се нареди по най-добрия начин и дамата ще се върне при нас много скоро. Целият екип на ресторант "Sophia Loren" използва възможността да ѝ пожелае бързо възстановяване", пише в поста на екипа ѝ.

Във вторник София Лорен трябваше да отвори четвъртия ресторант от веригата си в Бари, където да получи и плакет за почетен гражданин на града. Заради инцидента обаче, всички нейни ангажименти са били отменени, пише dir.bg.

Припомняме, че 89-годишната Лорен се появи във филма на Netflix от 2020 г. "The Life Ahead", режисиран от нейния син Едоардо, който ѝ спечели награда "David di Donatello" за най-добра актриса. София играе оцеляла от Холокоста, която се свързва с 12-годишен нигерийски имигрант.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 црррр

    8 1 Отговор
    Дано се оправи жената!
  • 2 Бравос

    0 3 Отговор
    Почти на деветдесет а нен ките и като на студентка.Дето вика онуй от Козлодуй-Поклон..
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Отец Нафърфории

    1 0 Отговор
    Аз за това не се къпя.