Last news in Fakti

9 Октомври, 2023 13:12 1 348 6

Кание Уест се е оженил тайно месец след развода с Ким Кардашян

  • кание уест-
  • тайна сватба-
  • бианка ченсори-
  • развод-
  • ким кардашиян

Журналисти от британското издание Daily Mail установиха, че Кание Уест и Бианка Ченсори наистина са официално женени

Кание Уест се е оженил тайно месец след развода с Ким Кардашян - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Стана известно, че Кание Уест официално се ожени за Бианка Ченсори месец след развода си с Ким Кардашян. Журналисти от британското издание Daily Mail установиха, че Кание Уест и Бианка Ченсори наистина са официално женени. Те легализираха връзката си в Калифорния под поверителен лиценз. Ето защо информацията за сватбата не стана публично достояние.

„Кание е мегазвезда от две десетилетия, популярността му продължава да расте, а първата му съпруга живееше почти през цялото време пред камерата. Връзката на Бианка и Кание има напълно различна атмосфера. Те са много лични, привързани и отдадени на един на друг. Мисля, че и двамата обичат да отделят време само за себе си. Поради тази причина те запазиха подробностите около сватбата си в тайна. Не мисля, че никой освен тях двамата знае как точно се е случило всичко", каза приятел на двойката, обяснявайки защо рапърът е решил да запази важното събитие в тайна.

Според документите церемонията се е състояла на 20 декември 2022 г. Това е само месец след като Кание финализира бракоразводната си процедура с Ким Кардашян. Бракът на Уест и Ченсори бе регистриран от Джеймс Мейфийлд, който за $385 е извършил церемонии на открито (не в съда) и не е изисквал свидетели.

В началото на годината пресата започна да пише, че рапърът тайно се е оженил за Бианка Ченсори. Тогава папараците забелязаха пръстена на безименния му пръст. Тогава обаче вътрешни лица съобщиха, че церемонията няма правна сила, предава БГНЕС.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теляк

    4 1 Отговор
    Същият дебело.ъз бубарак като арменката.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 хъмъ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Теляк":

    Виместа е и масуроправеща!

    Коментиран от #4

  • 3 Ахъм

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Теляк":

    Както казваше един американски познат - anything bigger than a mouthful is useless.
  • 4 Бай Фичо

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "хъмъ":

    Яко ВИК сутрин, обед и вечер ....
  • 5 пенко

    0 0 Отговор
    КАНИЕ НЕ Е МЮСЛИМ - НИТО ПАЛЕСТИН -- ЗАЩО Е "ИЗБЯГАЛ "ОТ ЕВРЕЙКАТА -СЕМИТ ??????
  • 6 Ю бре

    0 0 Отговор
    Верну ли туй?