Last news in Fakti

13 Октомври, 2023 09:33 2 419 6

Петър от "Фермата" се сдоби с цял дамски фен клуб в риалитито

  • фермата-
  • дон жуан-
  • фен клуб-
  • петър

Сред най-големите му почитателки е фитнес треньорката Ния, която подкрепя всяко негово решение в отбора им

Един от участниците във "Фермата" вече се радва на по-голямо женско внимание от всеки друг мъж в стопанството. Петър от отбор "Елбетица", който се обясни в любов на красивата Моника още с влизането си в предаването, постепенно се сдоби цял дамски фен клуб, пише show.blit.z.bg

След като любимата му отпадна от риалитито, 43-годишният актьор бързо забрави за нея, а около него започна да кръжи рояк от млади фенки.

Сред най-големите му почитателки е фитнес треньорката Ния, която подкрепя всяко негово решение в отбора им "Елбетица". Продавачката на цветя Емилия също не крие симпатиите си към лидера на зеления тим. Силно благосклонни към Петър са също актрисата Присияна и цигуларката Линда.

Бившата гимнастичка Валерия, която първоначално се дразнеше от диктаторския стил на актьора, вече не му опонира. Единствено балерината Мартина остава дистанцирана към участника, който наскоро призна, че никога не се е женил, но би искал да има деца.

"На Петър явно му се получава с жените. Опитва да обработва всички момичета, за да го подкрепят. Трябва да се случи някакъв катаклизъм, за да им просветне", коментира дизайнерът Сергей, който е сред най-големите опоненти на актьора във "Фермата" и все по-трудно крие своята неприязън към него.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бялата краставица

    8 2 Отговор
    Като няма петел в кокошарника и пурека е петел.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Козметик

    4 1 Отговор
    Ния е Топа !!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 факти само истински

    0 1 Отговор
    жажно е да се създаде интрига с компромати и да има раздори не го следя това педаване подробно но няма нищо общо с фермерският начин на живот все едно гледаме игри на волята с единтични игри за сръчност, пъргавина но с яйца дори и за издръжливист копия а пък тия двамата дето се правят на водещи са най слабите в тоя род предавания не знам защо са им дали толкова много телевизионно време сигурно са забогатели много от лошите си продукций че могат вече и да си позволят да си закопуват ТВ време има много реклама 15 секунди в най гледаното време са много яки цифри ! Не мога да разбера БТВ защо си измъчва зрителите ???
  • 6 ИВАН

    0 0 Отговор
    Хубаво се дупят тия булки, ама деца няма, или ако има - не са много качествени българи ..... справка - вижте последните 30 години