Last news in Fakti

13 Ноември, 2023 07:00 4 254 0

Дневен хороскоп за 13.11.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден само за забавления и развлечения за Девите

Дневен хороскоп за 13.11.2023 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Специален ден е днес, важно е да си дадете сметка какво искате и още по-важното - защо ви е. Какво бихте правили като получите това, за което мечтаете. Не случайно някога майка Тереза е казала, че най-много сълзи са проляти заради сбъднати молитви. Внимавайте какво си пожелавате.

Телец

Доста сериозни размисли са ви налегнали днес, имате да разнищвате жизненоважни въпроси. Хубаво би било да не преувеличавате, а реално да поставите нещата, макар и само пред самите себе си. Не надценявайте възможностите си.

Близнаци

Кой каквото ще да прави, вашите мисли все се реят около поетите задължения. Дори да не ви се наложи да ходите днес на работа, пак отвътре ще ви гложди чувството за недовършени задачи. Какво да се прави, щом обещавате прибързано така е, следващия път мислете преди да кажете “да”.

Рак

Ще се разкъсвате между желанията, отговорностите и изпълнението. Ще трябва да търсите равновесие между нещата, а може би и помощ. Ще трябва да си признаете, че не с всичко можете да се справите сами.

Лъв

Смесена е енергетиката на днешния ден, нещата ще са с двояк резултат. Най-добре е да се занимавате с обичайните неща, да си правите онова, което ви е познато и сигурно. Има време и за новостите, скоро.

Дева

Ден само за забавления и развлечения, а е вече понеделник. Ако успеете да превърнете задълженията си в празник, ще трябва да патентовате формулата след това. И защо да не го направите?

Везни

Днес е добре да не се помайвате, а да свършите онова, което само отлагате. Добър момент е също да се погрижите за тялото си, някои козметични процедури ще ви се отразят благоприятно и особено водните.

Скорпион

Днес ще ви е трудно да разрешите дори и най-простичките въпроси, прекалено много разсъждавате. Понякога е нужно да се отърсите от наслояванията на общественото мнение и да направите нещо съвсем елементарно. Погледнете нещата от друг ъгъл.

Стрелец

Трудно ви е да се отърсите от тревогите си. Освен това сте станали по-чувствителни, но и по-подозрителни към всичко, което става около вас. Гледайте да не влизате в излишни разходи, за да не се разстройвате още повече.

Козирог

Може би ще изглеждате доста странно в очите на околните, но това може дори да ви радва, нали обичате да правите впечатление. Отваря ви се възможност да похарчите парите които са ви останали, но поне ще сте удовлетворени от резултата.

Водолей

Трудно ще намерите спокойствие. То и спокойствието не винаги е най-доброто, което искате. Понякога глътка адреналин е животоспасяваща. А и момент неспокойствие води до толкова интересни изводи впоследствие.

Риби

Не си струва да нервничите от факта, че родителите ви проявяват прекалено голям интерес към личния ви живот. Вие пък не сте от онези, които ще кажат нещо, когато не искат, така че - какъв е проблемът? Днес в действителност може да си направите доста погрешни изводи за нещата, така че слушайте по-внимателно.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА