Last news in Fakti

17 Ноември, 2023 12:58 1 487 2

Снуп Дог шокира феновете си: спира пушенето на марихуана

  • снуп дог-
  • трева-
  • пушене-
  • марихуана-
  • рапър

Марихуаната дълго време бе част от бранда на Снуп Дог, който дори създаде компания за канабис

Снуп Дог шокира феновете си: спира пушенето на марихуана - 1
Снимка: Shutterstock

52-годишният рапър Снуп Дог, който е известен колкото с влечението си към марихуаната, толкова и с музиката си, съобщи на феновете си, че "след дълъг размисъл и разговор със семейството ми реших да откажа пушенето на марихуана".

"Моля, уважавайте личното ми пространство в този момент", написа в социалните мрежи Снуп, чието истинско име е Калвин Бродус. Съобщението му събра над 3 милиона харесвания само в Инстаграм, а коментарите продължават да валят.

Публикация, споделена от snoopdogg (@snoopdogg)

Засега не е ясно дали новините на хип-хоп изпълнителя са истински, или изявлението е част от сложна маркетингова кампания за неговата компания за канабис Leafs By Snoop.

"Вероятно това ще е просто някаква кампания, в която той пуска собствена линия вайпъри или таблетки за смучене или нещо подобно", коментира фен на рапъра онлайн. "Днес не е Първи април, Снуп", прикани го друг почитател. Трети добави, че "Снуп без дим е като Земята без вода", предаде БГНЕС.

Публикация, споделена от snoopdogg (@snoopdogg)

The Independent се свърза с представител на Снуп за коментар. Изпълнителят на "Drop It Like It's Hot" е привърженик на тревата и нейната всевъзможна употреба дълго преди тя да бъде легализирана в САЩ.

Родният щат на Снуп - Калифорния, беше първият щат, който легализира наркотика за медицинска употреба. По-късно, през 2016 г., тя стана легална за развлекателна употреба в щата, следвайки примера на Колорадо и Вашингтон, които направиха това през 2012 г.

Компанията на рапъра Leafs By Snoop, която той основава в Денвър, Колорадо, през 2015 г., е специализирана в производството на собствени сортове канабис, концентрати и ястия.

Снуп често е пушил джойнтове на сцената по време на концертите си. Той дори се снима в хитовата комедия на Дейв Шапел от 1998 г. "HalfBaked" за трио наркомани, които решават да продадат открадната трева от фармацевтична лаборатория, за да внесат гаранция за свой наскоро вкаран в затвора приятел.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИОЛЕТОВ

    4 1 Отговор
    А дано ама надали.
  • 2 Ясно като бял ден

    4 1 Отговор
    След като му е изпушил мозъка, тялото също се е изправило срещу наркотика. И аз така, когато организма ми се изправи срещу мен, спрях цигарите, три месеца бях като престъпник готов да убие всеки, след това, всичко постепенно се нормализира. Вече 15 години и всеки път като видя някой да пие кафе и да пуши цигара, адът се завръща в главата и в устата ми.