5 Декември, 2023 07:00 5 580 0

Дневен хороскоп за 05.12.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Един лек, дори малко фриволен ден за Раците

Дневен хороскоп за 05.12.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ако успеете да се усамотите, може да реализирате някои от хрумванията си. Проверете парите в наличност, все пак утре е важен предколеден празник.

Телец

Днес може да изпитате огромно желание да харчите и да проявите щедрост. Не правете неща, за които после ще съжалявате. Офертите са примамливи, но наистина ли се нуждаете от тези неща. Може би трябва да насочите вниманието си към онези неща, които не се купуват с пари.

Близнаци

Може да се потопите в търсенето отговор на важни житейски въпроси. Вие го умеете това до съвършенство, но все пак бъдете малко по-практични.

Рак

Един лек, дори малко фриволен ден. С лекота ще раздавате пари и внимание, което само по себе си не е лошо, но все пак имайте и едно наум. Внимавайте какво обещавате.

Лъв

Ден по-подходящ е за труд и творчество, а не за сложни разговори и обсъждания. Пазете се да не Ви въвлекат в някоя интрига.

Дева

Днес ще имате достатъчно енергия дори планина да изместите. Склонността Ви да обещавате невъзможното може да доведе до недоразумения, бройте до 10 преди да обещаете каквото и да е.

Везни

Ще бъдете наясно какво точно искате, но може би ще срещнете спънки при реализацията. Не се амбицирайте на всяка цена да успеете веднага, имайте търпение.

Скорпион

Ще Ви бъде лесно докажете себе си във всичко, което правите. Ще Ви привличат странни неща, както винаги и ще Ви е трудно да обясните на околните защо правите нещата точно по този начин, а не по друг. А всъщност това е очарованието на различието. Единственото предупреждение е, да не се опитвате да угодите на всички.

Стрелец

Днес е важно да сте практични и конкретни. Философията е хубаво нещо и ви се отдава, но все пак е добре и да се свършат нещата на практика. Само трябва да го решите и ще е наполовина готово, вие знаете как.

Козирог

Днес повечето дейности ще Ви се отдават с лекота, но най-вече говоренето. Бъдете по-премерени в думите си, защото лесно може да нагрубите някого, а това определено не Ви е нужно.

Водолей

Удобен ден за посрещане на гости и за пътувания. Ако се занимавате с творческа дейност, резултатите може да се окажат по-добри от очакваното.

Риби

Внимавайте днес какви ги говорите. Рискувате да се скарате с приятел заради дреболии. В крайна сметка има неща, които са по-важни от това да непременно да бъдете прави. Изберете приятелството пред правотата.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА