Last news in Fakti

6 Декември, 2023 12:15 2 101 3

Влогър разби самолета си нарочно заради гледания в YouTube (ВИДЕО)

  • ютубър-
  • самолет-
  • youtube-
  • разбит самолет

Ютубърът е осъден на шест месеца затвор

Влогър разби самолета си нарочно заради гледания в YouTube (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Ютубър е осъден на шест месеца затвор за това, че умишлено е разбил самолета си с цел повече гледания и последователи. За капак Тревър Джейкъм се опитал за заблуди американските следователи, че е било инцидент.

30-годишният Тревър Джейкъб публикува видеозаписа на самолетната катастрофа през декември 2021 г., намеквайки, че е инцидент. Той се катапултира от самолета със селфи стик в ръка и скочи с парашут, за да кацне.

Видеото му беше гледано милиони пъти.

В споразумение за признаване на вината Джейкъб разкри, че е заснел видеоклипа като част от сделка за спонсорство на продукт, пише dariknews.bg.

Бившият олимпийски сноубордист се призна за виновен по-рано тази година по едно престъпление за унищожаване и укриване с намерение да попречи на федерално разследване. Джейкъб "най-вероятно е извършил това престъпление, за да генерира в социални медии новини за себе си и да получи финансова печалба", казаха федералните прокурори в Калифорния в понеделник.

В изявление самият ютубър заяви, че намира присъдата като „правилното решение“.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БгТопИдиот🇧🇬

    2 1 Отговор
    Влогър разби самолета си нарочно заради гледания в YouTube (ВИДЕО).

    Шаранер може е си набие един кол в Ъза само и само да получи своята 5 минути слава !

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "БгТопИдиот🇧🇬":

    Абе мани ти за пари се прави не за слава…
  • 3 АБВ

    1 0 Отговор
    Шиб@ няр