Last news in Fakti

20 Декември, 2023 12:49 954 0

Гари Олдман: "Хари Потър" и "Батман" ме спасиха

  • гари олдман-
  • хари потър-
  • батман-
  • самотен баща

Актьорът разказа подробно как участието му в двете хитови поредици му е помогнало да отгледа децата си

Гари Олдман: "Хари Потър" и "Батман" ме спасиха - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Гари Олдман разкри как филмите за Хари Потър и Батман са го "спасили", когато е станал самотен баща.

Актьорът, който има трима сина: Алфи, Гъливер и Чарли, разказа подробно как участието му в двете хитови поредици му е помогнало да бъде у дома със семейството си, след развода му с третата си съпруга Доня Фиорентино през 2001 г.

Гостувайки в "Шоуто на Дрю Баримор" в четвъртък, Олдман сподели: "На 42 години се събудих разведен и имах попечителство над тези момчета. Така че това само по себе си беше... това беше трудно, защото имаше промяна в индустрията - много продукции се снимаха в Унгария, Будапеща, Прага, Австралия, къде ли не.“

Баримор поясни за публиката, че по онова време местата за снимане са се изместили поради "данъчни причини“, а Олдман разкри, че е "отказал много роли“, за да бъде с децата си.

"Благодаря на Бог за Хари Потър“, добави Олдман. "Казвам ви, "Батман" и "Хари Потър" наистина ме спасиха, защото това означаваше, че мога върша най-малко работа за най-много пари и след това да съм вкъщи с децата“.

Олдман се превъплъти в Сириус Блек в четири филма от поредицата за Хари Потър, започвайки с "Хари Потър и затворникът от Азкабан" през 2004 г.

В трилогията за Батман на Кристофър Нолан, започваща с "Батман в началото" от 2005 г., актьорът изигра полицейския комисар на Готъм Джеймс Гордън.

В момента Олдман участва в сериала на Apple TV+ Slow Horses ("Бавни коне"), който пусна третия си сезон миналия месец. Сериалът беше подновен за четвърти сезон през юни миналата година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА