Last news in Fakti

25 Декември, 2023 07:00 3 163 0

Дневен хороскоп за 25.12.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Честита Коледа на представителите на всички зодиакални знаци!

Дневен хороскоп за 25.12.2023 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Честит празник, мили Овни! Бъдете все така смели, непокорни, непоколебими. Светът с лекота ще Ви следва заради Вашата сила, смелост и усмивки. Бъдете все така зареждащи, но не забравяйте, че не сте сами, има и други хора около Вас.

Телец

Честита да е Коледата за Вас, Телци неустоими, спокойни и благи. Трудно ще Ви е да напуснете уюта на дома си днес, така че бъдете готови да посрещате гости, въпреки т.нар. трудна обстановка.

Близнаци

Честита Коледа на Вас, непораснали деца! Няма да Ви свърта на едно място, ще искате да разкажете какво Ви се е случило, какво сте научили, какво сте видели. Изглежда имате нужда от публика. Най-добре да е на живо, вместо виртуално. Трябва вече да сте разбрали стойността на живото общуване.

Рак

Честита Коледа, милички Рачета! Вярвайте повече в себе си, Вие наистина сте прекрасни. А днес щадете стомаха си от многото вкусотии по масите, има и други прекрасни неща, например коледен филм и подаръци.

Лъв

Честито Рождество! Позволете на светлината във Вас да засияе още по-силно. Топлете другите с Вашата сила, вяра и щедрост. Бъдете все така прекрасни и царствени, въпреки всичко.

Дева

Коледа е, време за празнуване. И позволете си да не правите всичко идеално и перфектно, да не се притеснявате и мърморите. Светът продължава да се върти, въпреки всички несъвършенства.

Везни

Да Ви е честито Рождеството! Това е раждането на светлината във всеки един от нас, отново. С нова вяра и нова сила в новата година, защото тя започва от днес, а не от 1ви януари.

Скорпион

Запалете отново светлината в Душата си, както запалвате и огънят на Бъдни вечер. Нека е пълна трапезата и животът Ви. Наречете си годината и я изпълнете със светли неща.

Стрелец

Не Ви е забравил добрият старец, нали и Вие не сте забравили да си пожелаете нещо хубаво в святата Коледна нощ. Да Ви е честито Рождеството. Бъдете смели, силни и все такива непоправими оптимисти.

Козирог

Бъдете честити и намерете нови върхове, които да изкачите. Прекалено сериозно приемате всичко, прекалено сложно, важно и отговорно е всичко за Вас. И така е редно да бъде, но понякога трябва и да разпускате.

Водолей

Няма да можете да останете сами, но няма и да искате. Вече сте сложили символичната точка на тази година и сте готови да планирате идната. Все пак вие живеете в бъдещето.

Риби

Роди се и тази година, а Вие пожелахте ли си нещо в святата Коледна нощ? Настроението Ви ще е прекрасно и все по-прекрасно ще става.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА