Last news in Fakti

24 Декември, 2023 20:16 3 405 8

Гост на хотел откри тайна врата в гардероба на стаята си и избяга от сградата (ВИДЕО)

  • хотел-
  • стая-
  • тунел-
  • тайна-
  • хотелска стая-
  • страшно

Коментиращи в интернет пространството подозират, че това е престъпна схема за отвличания

Гост на хотел откри тайна врата в гардероба на стаята си и избяга от сградата (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Когато се настаните в хотел, обикновено ви се приисква да разгледате всеки ъгъл, както и вероятно да направите снимка на стаята за близки и приятели. Но едва ли някога сте попадали на това, което човекът от тази история е видял.

Мъж направи изумително откритие в хотелската си стая. Случайно той открива тайна врата, зад която има още една, разкриваща гледка, позната ни единствено от филмите на ужасите, а това не вещае нищо добро.

Във видеоклип той показа как отваря един от гардеробите в дъното на стаята и ясно се вижда, че "гърбът" е разделен на две, пише pochivka.blitz.bg.

Използвайки карта, премества панела, зад който се появява скрит проход. Кадрите са ужасяващи, особено когато осъзнаете, че стаята на практика е заобиколена от „невидим“ за простото око цял тунел, разположен зад огромно джакузи в стаята.

Зад панела има друга скрита врата, водеща към въпросния тунел, а главният герой очевидно не иска да изследва накъде води той.

„Представете си да намерите това в хотелската си стая. Ужасяващо. Странно. За какво може да е?", се казва в съобщението, казва авторът на видеото.

Необичайното видео има милиони гледания, като мнозина коментират, че прилича на ужасяващ сценарий за филм.

Въпреки че не е разкрито къде се намира хотелът, един човек пише, че това е в Чили, а стаята от записа е била първоначално предназначена за бункер, пише Mirror.

Друг твърди: „Много хотели имат скрити коридори зад стени. Те ги използват за шпиониране, знам това." Трети стигат до там в конспирациите си, че предполагат, че подобни тунели се използват за отвличания, а жертвите им против волята си стават част от схеми с трафик на хора или продажба на органи.

Има и потребители, които смятат, че хотелът е реновиран, така че разкритото пространство всъщност е част от старото строителство и няма функционална цел в настоящото разпределение на сградата.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 12343211

    3 2 Отговор
    Та колко лайка има!?
  • 2 12340

    7 3 Отговор
    У огледалото да беше погледнал-щеше да избяга с 200!
  • 3 Ужас! Верно ли?

    7 2 Отговор
    Това е кошмар, ако една самотна жена го открие.
  • 4 Онзи

    13 4 Отговор
    Оттам сутрин излиза Веско Маринов и пее на ушенце потни песни за събуждане.
  • 5 Роза

    4 4 Отговор
    Ами всеки би се уплашил и избягал!Има много неща , които не знаем,и по-добре да стоим по-далеч от тях!
  • 6 Коста нало?

    2 2 Отговор
    Кой бил избягал?
  • 7 Българин

    3 2 Отговор
    Чудите се с какви глупости да си запълните сайта !
  • 8 Ник Р.

    0 2 Отговор
    Пълни глупости. Много хотели имат такив тип врати и влизане през дъното на гардероба. Прави се поради много причини. При пожар. При залавяне на престъпници. При промяна на разположението на стаите. Има и хотели с две врати на банята. така ако се настани семейство от четири или повече човека са стая до стая и родителите имат контрол над децата. Може и този апартамент да е на собственика и да си е оставил таен изход. Има и много така направени хотелски стаи който се дават на хора от спец службите при гостуване на ВИП гости.