Last news in Fakti

4 Януари, 2024 07:00 3 865 0

Дневен хороскоп за 04.01.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хубав ден за запознанства и създаване на контакти за Лъвовете

Дневен хороскоп за 04.01.2024 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Благата днес ще са по отношение на комуникациите. Ще намирате лесно и бързо цялата информация, от която се нуждаете, че и в повече. Ще общувате лесно, бързо и ефективно, а при това и бързо ще забравяте всичко. Лек и ненатоварващ ден за вас.

Телец

Днес ще сте твърде чувствителни към думите и отношението на другите, а това не е във Ваша полза. Просто се опитайте да не приемате лично мненията и изявленията на околните. В крайна сметка те говорят именно за това какви са те, а не какви сте Вие.

Близнаци

Ще изпитвате вътрешна нужда да създавате, да творите нов, по-красив свят. Сякаш идеите ще Ви засипват или поне желанията. Позволете си да покажете най-доброто от себе си, позволете си да блеснете със своите знания и умения, а те определено са повече, отколкото предполагате.

Рак

Днес лесно ще се жертвате за благото на другите. Някак с цялото си същество ще усещате от какво имат нужда хората около вас и ще правите всичко, за да им го доставите. Междувременно си задайте и простичкия въпрос - самите вие от какво имате нужда.

Лъв

Хубав ден за запознанства и създаване на контакти. Затоплете "студените" контакти. Разбира се, това е в рамките на шегата, но е факт, че днес много по-лесно ще Ви се отдават комуникациите.

Дева

Нуждата от материална сигурност днес ще е на дневен ред и ще провокира всичките ви страхове. Важното при Вас, както винаги, е да намалите тревожността. Вие всичко можете да направите добре и по най-добрия начин, само не се саботирайте.

Везни

Фокусът на днешния ден са ... Другите. Човек и добре да живее винаги се среща с други хора и е важно да намери допирни точки с тях. Опитайте се да ги разберете, доколкото е възможно. Ще направите живота си по-хармоничен.

Скорпион

Денят е повече за усамотение и самостоятелна работа. Не се опитвайте да разберете всичко, просто си вършете своите неща. Не давайте ухо към всякакви клюки и случайни изказвания, просто се фокусирайте върху онова, което искате да расте в живота Ви.

Стрелец

Всяко действие е добре да бъде предхождано от идея, мисъл, цел. Сега тепърва се строи годината. Има много за вършене, така че не разчитайте само на импулсите си, те са за критичните ситуации. Сега просто си представяйте идеалния формат на годината.

Козирог

Днес е важно да сте ориентирани към постигането на конкретни резултати. Ако няма как да се финализира процесът, просто отчитайте етапите от реализацията му. Фокус и действие, но в партньорство, което малко утежнява задачата Ви.

Водолей

Днес ще усещате тръпката на предприемачеството, свободата за постигне на целите, макар и с цената на риск. Помислете отново за целта си и пътят сам ще се появи пред Вас.

Риби

Емоциите са навигационна система и нищо повече от това. Те са преходни - някои минават бавно, други бързо, вървят по няколко наведнъж, и са инертни. Някои са леки, други тежки. Някои са приятни, други - неприятни. Може да си представите, че сте остров в средата на река, като реката - това са вашите емоции. Ще виждате тези най-отгоре, ако не проявите усилие с намерението да търсите надълбоко. Те текат и отминават, и идват следващите. Един ден за работа с емоциите.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА