Last news in Fakti

8 Януари, 2024 10:58 5 224 11

Димитър Рачков посрещна новата година с бившата си и Евтим Милошев

  • марта вачкова-
  • димитър рачков-
  • владо пенев-
  • евтим милошев-
  • бива съпруга-
  • христина апостолова

Звездна семейна компания се събра, за да посрещне новата година заедно

Димитър Рачков посрещна Нова година с бившата си жена – сценаристката и актриса Христина Апостолова, и мъжът до нея в последните 15 години – продуцентът Евтим Милошев. Тримата позират за снимка с елегантни визии и, както подобава, в празнично настроение.

Край новогодишната трапеза на знаменитостите е и Владо Пенев, също познат и от поредицата в ролята на проф. Асен Цонев, както и любимата му Марта Вачкова. Компанията се черпи с алкохолни напитки и мези с луканка в уютна домашна обстановка. Не става ясно само в чий дом е било празненството, но автор на звездното селфи е Владо Пенев.


В други случаи сигурно би било изненадващо бивши съпрузи да посрещат заедно Нова година, при това в компания, в която е и настоящата половинка на един от двамата. Когато става дума обаче за Милошев, Рачков и Атанасова, нещата не стоят така. Бившите съпрузи са не само в добри отношения от години, но и заедно се грижат за сина си Димитър Рачков-младши. Той живее с майка си, актуалния ѝ партньор Евтим Милошев и общия им син Петър. Това никога не е било пречка за никого от споменатите или повод за напрежение. Димитър Рачков винаги е участвал дейно в отглеждането на сина си, като покрай него често се е грижил и за брат му Петър. Също толкова отдаден родител е и Милошев. Възрастните всякога са си помагали дори в ежедневните ангажименти, свързани с децата, пише Хотарена.

Хармония цари и когато работят заедно. Димитър Рачков-младши е участвал в сериала "Откраднат живот", чийто главен сценарист е майка му Христина Апостолова. По-малкият ѝ син Петър - плод на любовта ѝ с Милошев, също е познат от поредицата, а съвсем скоро ще блесне и в главна роля в новата поредица "Всичко за сина ми", която ще се излъчва по БНТ. Сериалът е продуциран отново от Евтим Милошев, а в главните роли на бивши съпрузи, каквито са и в живота, влизат Димитър Рачков и Христина Апостолова. Синът им в сериала пък ще се играе тъкмо от талантливия Петър Милошев.

Евтим Милошев и комика винаги са поддържали добри отношения и комуникация. Даже си помагат в задачите, свързани с децата. Рачков например често взима двете момчета от френския лицей, където учат. Синът на бившата му жена и продуцента редовно гостува в дома му. Рачков се е грижил за двете момчета и за доста по-дълго време. Димитър и Петър изкараха при комика лятото на 2021 г., когато Христина и Милошоев снимаха шести сезон на "Сървайвър" на Филипините.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пълно падение

    20 3 Отговор
    Тюфлека съвсем изпадна .
  • 2 Механик

    21 4 Отговор
    Една камара почерпени кресльовци.
    Малко на брой, но невероятно некадърни и кресливи.
  • 3 Но Вина

    19 2 Отговор
    Дивно западно семейство, стълб на новата демокрация.
  • 4 Свободен

    20 2 Отговор
    Неприятно е да виждаш мъже, на които не им се работи и се опитват да се прехранват с маймунджилъци!
    Мога да приема мързелив мъж, но не мога да понасям хитрец на който не му се работи мъжка професия и се върти покрай жени.
    И като тях се прехранва с кокетничене.
    Гадна работа!
  • 5 празна маса

    15 1 Отговор
    евтина водка, и два три резана луканка, явно всички са на диета, или хонорарите им като актьори са ниски, но предвид факта, че децата им учат в скъпарски лицей едва ли е така, явно толкова им е бюджета.
  • 6 ......па

    21 1 Отговор
    Всички от тази снимка са ми противни и като хора и като творчество.
  • 7 Не не не

    4 2 Отговор
    Ако съм на Христинка бих му казала тихо на ушенце колко жалък е и бих си тръгнала. Няма да седя там.
  • 8 все

    1 3 Отговор
    УБАВЦИ.
  • 9 Алеле мале

    7 0 Отговор
    Трапезата им по-оскъдна от моята на обикновена вечеря бре. Тия са взели дали или са евреи.
  • 10 123456

    1 0 Отговор
    Интереси , интереси .....и пак интереси и палячовци покрай всичко ...
  • 11 Нели

    0 0 Отговор
    Димитър Храчков е шегаджия на гърба на другите. Но когато някой се пошегува с него започва да злобее.