Last news in Fakti

23 Януари, 2024 09:56 7 855 11

Актьорът Дейвид Гейл почина внезапно на 58 години

  • дейвид гейл-
  • почина

Причината за смъртта на Дейвид Гейл е "сърдечен арест"

Дейвид Гейл е починал на 16 януари на 58-годишна възраст поради "усложнения от внезапен сърдечен арест" според съобщение, споделено от представител на семейството му. Причината за смъртта на Дейвид Гейл е потвърдена.

"След като персоналът на спешната помощ установил, че актьорът не реагира, те се опитали да спасят живота му чрез CPR и дефибрилация," каза представителят. За съжаление, нищо не подействало и Гейл бил поставен на апарат за животоподдържане за няколко дни, преди да бъде обявен за мъртъв.

„Семейството няма причина да подозира, че причината за смъртта му е нещо друго, освен сърдечна недостатъчност,“ представителят заяви в съобщение, получено от PEOPLE. "Дейвид ще бъде запомнен с любовта си към актьорството и абсолютната си страст и отдаденост към приятелите и семейството си. Той притежаваше уникално качество, което караше всеки да се чувства специален в негово присъствие."

Сестрата на Гейл, Катрин "Кейти" Колменарес за първи път съобщи новината за смъртта му в Instagram петък, спомняйки си брат си и като неин "поддръжник" и "най-добър приятел."

Дейвид Гейл е роден в Тампа, Флорида през 1965 г.. Някои от по-ранните му заслуги включват участия в Growing Pains, Doogie Howser, M.D. и Murder, She Wrote в началото на 1990-те години, пише на страницата му в IMDB Актьорът също изигра Стюарт Карсън, годеника; на Бренда Уолш на Шанън Дохърти в Бевърли Хилс, 90210, и Дийн Колинс в драмата на WB Савана, но той остави своя отпечатък като д-р Джо Сканлън в повече от 200 епизода на Порт Чарлз.

През 2002 г. той се появява с Брадли Купър и Колийн Порч в Bending All the Rules. Другите му филмови изяви включват Perfect Opposites от 2004 г.

Последната заслуга на Гейл, посочена в IMDB, е Blacksad: Under the Skin, приключенска игра за Windows, PlayStation 4, Xbox One и Nintendo Switch, в която той озвучава героя Сам.

В съобщението, разпространено в понеделник, майката на Гейл, Мери, каза за внезапната смърт на сина си: „Ние сме изключително трогнати от изливането на любов от преданите фенове и колеги на Дейвид. Благодарни сме за цялата подкрепа, получена в този много труден момент."


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нури

    11 1 Отговор
    Поклон
  • 2 Верно ли

    42 7 Отговор
    Ами оваксаха ги там с експерименталките и сега мрат като мухи. Ама фаТки не публикува нищо за нарастналата обща смъртност в оваксаните страни, а дори и ни пробутва статийки как и ние да се оваксаме!
  • 3 Чорбара

    4 19 Отговор
    Още една крава доде фира.Кеффф!
  • 4 Боцко

    28 5 Отговор
    Подписал ли се е при ваксането, че онези не носят отговорност?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гост

    16 3 Отговор
    Този дали е ваксиниран?
  • 7 Бай Иван - Циганина

    26 4 Отговор
    Пфайзер, Зенека-манека и всякакви други боклуци - резултатите са налице. Горд съм, че тук в България не се подлъгахме от тази измишльотина!
  • 8 Ваксаджия

    22 4 Отговор
    А на колко бустера е бил нашият герой? Не пишете нещо
  • 9 Рускиня

    6 1 Отговор
    Тоа с с какво е важен за нас в България? Има много хора работили по 40-50г като учители лекари и обикновени работници, но за тях във Феснико няма място да се изкаже съболезнование за тяхната кончина! Много обичаме да лижем сладолед де 🤮
  • 10 Гост

    3 1 Отговор
    Този не ги знам а тези филмчета не съм ги гледал. И защо трябва да знаем за всеки умрял в КРАВАРИЯ .
  • 11 Горд Толераст

    0 1 Отговор
    с цел защита от коронавируси се е ваксинирал за здраве и внезапно е починал погрешка , но не е ваксината виновна , а иглата е била замърсена. Или на кожата му е имало отрова и е проникнала случайно навътре по вените - ама в никакъв случай не е от ваксината !