Last news in Fakti

24 Януари, 2024 10:45 10 248 3

Децата на колумбийската наркобаронеса Гризелда Бланко съдят София Вергара

  • гриселда бланко-
  • софия вергара-
  • наркобаронеса-
  • сериал-
  • съд-
  • netflix

Семейството на Бланко иска да спре издаването на сериала „Гризелда“

Децата на колумбийската наркобаронеса Гризелда Бланко съдят София Вергара - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Семейството на печално известната колумбийска наркобаронеса Гриселда Бланко дава под съд София Вергара, съобщава ЕТ Tonight.

Пълнолетните деца на Бланко, които са представители на нейното имущество, са подали съдебен иск срещу актрисата, платформата Netflix, и всички, които стоят зад проекта, с цел да блокират пускането на сериала, твърдейки, че "използват без разрешение образа на майка им". Според съдебния иск, получен за изданието, синът на Гризелда, Майкъл, твърди, че от 2009 г. насам е давал множество интервюта на лица, които се интересуват от разработването на историята на неговия живот и тази на майка му в продукция. Майкъл твърди, че тези интервюта са били провеждани до 2022 г. и че замесените лица са обещали да продават проекта в Холивуд от 2016 г. нататък. В иска си посочва, че платформата Netflix също е проявила интерес, но не е искала да използва никакви подробности или консултации.

Майкъл смята също, че Netflix по същество си е присвоила историята на семейството и я е включила в сериала, като е нарушила правата на децата Бланко, използвайки техните образи и подобия без разрешение. Въпреки че искът не забранява изрично изобразяването на майка им, която е публична личност, децата твърдят, че техните образи и материали от интервюта са били използвани в продукцията.

А иначе в сериала Вергара е изпълнителен продуцент. В него актрисата, позната най-вече с участието си в "Модерно семейство", се превъплъщава и в ролята на "кокаиновата кръстница" - прочутата колумбийска кралица, създала един от най-печелившите картели в историята. Действието се развива в Маями през 70-те и 80-те години на миналия век и показва "смъртоносната смесица от неподозирана жестокост и чар" на Бланко, казаха по-рано от Netflix, предава dir.bg.

Междувременно все още коментар от платформата за филми и сериали няма. Припомняме, че преди дългоочаквания си дебют в ролята на колумбийската наркобаронеса 51-годишната София обсъди как вижда Гризелда. В интервю за ЕТ каза: "Тя е сложна личност. Има толкова много нюанси, които трябва да се изследват по отношение на това коя е тя като наркобарон и, разбира се, какво е направила, за да защити семейството си". По нейни думи, Бланко е "една от малкото жени в историята, стигнали толкова далеч".


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да ве да

    4 0 Отговор
    Рекламна пушилка!
  • 2 много пари има София ,

    0 1 Отговор
    а ще я осъдят на куково лято . спомням си хита дето се съдеха : Къде Отидохтеее, мииили момчЕтаааа .... колумбийския съд не е както в бг . Никога София няма да я осъдят .
  • 3 Фикус

    0 0 Отговор
    Гриселда Бланко или Гризелда?