Last news in Fakti

24 Януари, 2024 15:58 1 268 5

Райън Гослинг е разочарован от "Оскарите" заради Марго Роби и Грета Гъруиг

  • райън гослинг-
  • барби-
  • номинации-
  • оскар-
  • марго роби-
  • грета гъруиг

Режисьорката на "Барби" и главната актриса в летния кино хит не получиха номинации за Оскар, но пък Райън Гослинг се сдоби с такава

Райън Гослинг е разочарован от "Оскарите" заради Марго Роби и Грета Гъруиг - 1
Снимка: Shutterstock

Райън Гослинг пусна официално изявление, в което благодари за номинацията за "Оскар", но е разочарован, че Грета Геруиг и Марго Роби не получиха номинации съответно за най-добра актриса в главна роля и най-добър режисьор за филма "Барби".

Гослинг беше номиниран за Оскар за най-добра поддържаща мъжка роля, заедно с колежката си Америка Ферера, която бе номинирана за най-добра актриса в поддържаща роля, което накара мнозина да критикуват остро номинациите, пренебрегвайки двете основополагащи фигури на кино хита.

„За мен е изключителна чест да бъда номиниран от моите колеги заедно с толкова забележителни артисти в година на толкова много страхотни филми“, започна актьорът. „И никога не съм мислил, че ще кажа това, но също така съм невероятно горд, че е за изобразяването на пластмасова кукла на име Кен“, посочи Гослинг.

Но няма Кен без Барби и няма филм за Барби без Грета Геруиг и Марго Роби. Те двете носят отговорността за този създаващ история, световно известен филм. Не би било възможно признание за никого във филма без техния талант, смелост и гений. Да кажа, че съм разочарован, че не са номинирани в съответните си категории, би било подценяване“, категоричен бе актьорът.

„Те ни накараха да се смеем, разбиха сърцата ни и създадоха история. Тяхната работа трябва да бъде призната заедно с другите много достойни номинирани”, продължи той.

„Аз съм много щастлив за Америка Ферера и другите невероятни артисти, които допринесоха с таланта си, за да направят този новаторски филм“, завърши Гослинг.

Мнозина аплодираха Гослинг за изявлението и затова, че защитава колежките си, без които филмът нямаше да се превърне в такъв хит и достоен конкурент на "Опенхаймер", имайки предвид премиерната дата. Фенове на розовата лента дори посочват, че с липсата на номинации на най-главните лица във филма, реалният живот перфектно имитира сюжета на "Барби", награждавайки усилията на "просто Кен".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    5 1 Отговор
    Хахаха..... този ще дойде по голям кифльок от истинското Барби бе ......!!!
  • 2 ХАХАХА

    12 1 Отговор
    Пълен кич е този филм ! Нивото на Оскар е паднало до най ниското си ниво ! Холивудски буламач.
  • 3 РЗС

    7 1 Отговор
    Филмът е обидно проз! След като детето и жена ми се отказаха 30мин след началото му, и след като го пуснах от стийм платформа вкъщи, разбрах и съжалих хората дето са дали пари за кино. Представа нямам защо подобен филм би спечелил нещо въобще. Никакъв замисъл в сюжета. Мисля, че филма се е харесал на западното общество понеже им знам умствения товар и не се учудвам, че им допада. Без да обиждам животните мисля, че всеки с повече интелект от костенурка не би издържал да гледа тази пошлост повече от половин час.
  • 4 АРЕС

    6 0 Отговор
    Това ако може да се нарече филм е най голямата простотия в историята на киното,режисьори и продуценти трябва да имат до животна забрана да се занимават с филмово изкуство.
  • 5 Не , че не опитах

    0 0 Отговор
    На два пъти опитах да го загледам. Ами не, не става. Поредната made in US боза за промиване на мозъци.