Last news in Fakti

10 Март, 2024 11:12 678 5

Ще има ли "Барби 2"? От Уорнър Брадърс изразиха надежда

  • барби-
  • продължение-
  • барби 2-
  • уорнър брадърс-
  • уорнър брос

Решението ще остане на режисьорката Грета Гъруиг

Ще има ли "Барби 2"? От Уорнър Брадърс изразиха надежда - 1
Снимка: Shutterstock

Шефът на "Уорнър брос" Пам Абди заяви, че филмовото студио "с удоволствие" би направило "Барби 2", след като розовият филм на режисьорката Грета Гъруиг "запали публиката по целия свят", предаде Би Би Си.

Филмът спечели 1,4 млрд. щатски долара в световния боксофис, което го превърна в касовия хит за 2023 г.

Публикация, споделена от Panavision (@panavisionofficial)

Абди, съпредседател и главен изпълнителен директор на "Уорнър брос моушън пикчър груп", отбеляза, че "Барби" подобри толкова много рекорди". По нейните думи, двете страни "винаги са говорили" за продължение, но в крайна сметка решението ще бъде на Грета Гъруиг.

По-рано тази седмица режисьорката каза, че е отворена за идеята, припомня Би Би Си.

В навечерието на церемонията за връчването на наградите "Оскар" в неделя, Абди не пропусна да изрази недоволството си от това, че Марго Роби не успя да получи номинация за най-добра актриса, а Гъруиг - за най-добър режисьор. Тя е "визионер" и "един от най-добрите режисьори, работещи днес", смята на шефката на "Уорнър брос", пише БТА.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бях

    3 0 Отговор
    Си намерил Барби за женския празник. Като истинско. Не говореше смислено , но като му вдигнеш краката , оставах така , докато не ги свалиш на ръка !
  • 3 Бай Дън 🌈-ясалия

    3 0 Отговор
    Ще е за Барби транс!
  • 4 Политкоректен

    2 0 Отговор
    Мечтали ли сме някога?
  • 5 цербер

    0 0 Отговор
    Шефката на "Уорнър брос"- Пам Абди..... Марго Роби не успя да получи номинация за най-добра актриса, а Гъруиг - за най-добра режисьорка. Тя е "визионерка" и "една от най-добрите режисьорки, работещи днес."- смята шефката на "Уорнър брос".- пишат от БТА.