Last news in Fakti

31 Януари, 2024 12:16 1 152 3

Ким Кардашиян се оплака от болезнен псориазис (СНИМКИ)

  • ким кардашиян-
  • псориазис-
  • автоимунно заболяване

Реалити звездата се пошегува, че има псориазис във формата на сърце за Свети Валентин

Ким Кардашиян се оплака от болезнен псориазис (СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Ким Кардашиян разкри пред своите 364 милиона последователи в Instagram, че в момента се бори с наистина "болезнен" обострен псориазис.

„Колко луд е псориазисът ми в момента, хора“, каза тя във видео, докато показваше голямо червено петно на прасеца си. „Не знам какво се случва, но трябва да разбера… това е лудост.“

43-годишната Кардашиян отбеляза, че „не е сигурна“ какво е предизвикало обострянето, тъй като не е променяла диетата си наскоро.

„Опитах всичко“, написа тя. "Псориазисът е гаден."

В отделно видео, публикувано на Story в Instagram, Кардашиян обясни, че обривът расте.

„Беше само на това място, но сега мога да кажа, че се спуска надолу по крака ми и нагоре по бедрото ми“, каза тя. „Просто знам, че е време да разбера това какво се случва.“

Въпреки разочарованието си, Кардашиян се опита да погледне от светлата страна на нещата, като посочи, че голямото червено петно прилича на сърце.

Струва ли ми се, или моят псориазис е във формата на сърце за Свети Валентин?” пошегува се тя. „Виждате това, нали? Но имам късмет, имам псориазис във формата на сърце за Свети Валентин“, добави тя.

Кардашиян говори открито за псориазиса си от години.

Риалити звезда се опитваше да облекчи симптомите си с помощта на хомеопатични лекарства и от време на време инжекции с кортизон, а наскоро разкри друг метод, който помага да се пребори със заболяването.

След като се сблъска с негативна реакция за това, че разполага със солариум в офиса си по-рано този месец, Ким се обърна към X , за да обясни, че устройството „наистина помага“ при нейното автоимунно заболяване.

Имам псориазис и солариумът наистина помага. Но не го използвам твърде често“, написа тя в отговор на статията на Allure, озаглавена „Ким Кардашиян, не се опитвай да нормализираш солариумите“.

Заедно със солариума си, Кардашиян има и легло с червена светлина, за да третира кожата си.

Източник: pagesix.com


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Благоевград

    4 0 Отговор
    От толкова клатене,се е отървала с най-малкото.
  • 2 Това е причинено

    3 0 Отговор
    от негърската пот.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.