Last news in Fakti

2 Февруари, 2024 11:28 1 534 10

Води се разследване по заплахите с киселина срещу Гущерова

  • светлана гущерова-
  • заплахи-
  • заливане с киселина-
  • киселина-
  • разследване

Светлана обеща да разкрие повече, след като приключи разследването

Светлана Гущерова все още няма право да говори по темата за заплахите с киселина. Плеймейтката уточни, че в момента по случая се води разследване и адвокатите ѝ са я посъветвали да не дава информация в публичното пространство.

"На по-късен етап, когато от полицията и моят адвокат разрешат, ще разкажа подробности“, обеща Гущерова в интервю за "Уикенд“.

Самата Светлана разкри, че е започнала да получавала опасни заплахи, като в социалните мрежи дори загатна, че те идват от добре познат човек и доскорошен приятел.

"Исках да дам кураж и пример на хората, които по някакъв начин се чувстват заплашени или са подложени на натиск. Не бива да се мълчи в такива случаи. Трябва да се дава гласност на насилието и т.н.“, обясни Гущерова.

Припомняме, че ден след заплахите плеймейтката се озова в болница. Гущерова сама публикува своя снимка с абокат на ръката.

"Не беше нищо сериозно. Престоят ми в болницата продължи само 3 дни. Имаше си причина, но в момента не мога да коментирам“, заяви блондинката, която откакто е омъжена пази доста подробности от личния си живот в тайна. Предположенията са, че е постъпила в болница заради стреса покрай заплахите. Имаше и съмнения, че отново е бременна, но подозренията бяха отхвърлени. Светлана е категорична, че с Християн няма да имат повече деца. Те вече се радват на четири отрочета.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Досадна

    19 0 Отговор
    като конска муха елементарна женица !
  • 2 Време е да я разгемби друг вечи🤪🤣

    11 0 Отговор
    Светлана е категорична, че с Християн няма да имат повече деца. Те вече се радват на четири отрочета.
    Следва друго космато шкембе с пари
  • 3 Змии, гущери и тям подобни

    15 0 Отговор
    Драги влечуги, плодете се по живо, по здраво, но не ни занимавайте с проблемите си!
  • 4 Сила

    13 0 Отговор
    Тая са я заливали, обливали, пръскали и къпали с какво ли не......
  • 5 Рики

    8 0 Отговор
    Нали ходи с охрана и е много важна, кога е заплашват и за какво. Някой казал нещо ей така и голяма жертва се изкара. Кунка няма ли да се изкаже по въпроса?
  • 6 Що не

    11 0 Отговор
    си идеш на село в Търговищко ?
  • 7 явно е имало заплахи

    3 4 Отговор
    влезла е в болница . Каква ли приина може да има някой за да вкара жена като нея в болница . Има скрита лошотия и злина в бг . Излиза на бял свят . статистиката не е важна . То и в чужбина е така . Спец отрядите отстрелват гангстерите по мексикански тертип . Шунката едва ли спецове както по холивуд са го избушили . Нормално е да го хванат .
  • 8 Ку ми види гущера

    3 1 Отговор
    дали ще иска да я заклещя.
  • 9 Тая гущерка

    3 0 Отговор
    дали ще иска да я заклещя.ако я ритнеш отзад, ще изпадат поне 500 "смока" от дупката.
  • 10 Юлия секретарката 👸🏻

    1 0 Отговор
    Аз знам кой я заплашва Светлана Етова момче лудото на Недко от село Равно поле където ележало във психятрите Иван се казва Ако може да дойде Светлана Гущерова във кмеството ще го доведеме Иван да го питаме далия заплашва по някакъв начин дали е за пари или занещо друго