Last news in Fakti

8 Февруари, 2024 08:51 3 086 11

Истинска принцеса позира гола за Playboy

  • ксения флоранс габриела софи ирис-
  • playboy-
  • принцеса

37-годишната Ксения Флоранс Габриела Софи Ирис позира топлес за мартенската корица на списанието

Истинска принцеса позира гола за Playboy - 1
Снимкa: Shutterstock
Новата героиня на немското издание Playboy е принцесата на Саксония, праправнучката на последния крал на Саксония Фридрих Август Трети.

37-годишната Ксения Флоранс Габриела Софи Ирис позира топлес за мартенската корица на списанието. На снимките тя позира с голи гърди, покривайки други части на тялото си с бяла полупрозрачна тъкан.


В интервю за списанието Ксения каза, че е решила да направи откровена фотосесия, за да покаже, че всяка жена е „красива точно такава, каквато е“: „Не е нужно да преследвате тенденциите или да правите пластични операции, само за да угодите на някого. Имам стрии и не се срамувам да ги покажа“, цитира думите ѝ таблоидът Page Six. Ксения участва в много риалити шоута и именно това преживяване оформи отношението ѝ към собственото ѝ тяло.

Според нея тя непрекъснато трябва да се бори с предразсъдъците – не само заради знатния си произход, но и заради външния си вид. „В някои риалити предавания бях единственият участник, който не направи нищо на тялото си. Други жени, които почти всички имаха много пластични операции, ми казаха, че не съм им конкуренция, защото нямам извивки и не съм достатъчно женствена".

Хейтъри писаха подобни неща на Ксения в социалните мрежи и тя дори започнала да мисли за пластична операция, но все още не го е направила. "Най-доволна съм от тялото си, когато е здраво. Никога не се съдя за себе си по външния си вид."

В допълнение към участието си в многобройни риалити шоута, принцесата на Саксония е известна, че е модел на Ikea, както и с издаването на автобиографична книга „Ксения: Животът на принцеса от 21-ви век“. Книгата обаче възмути нейния роднина, германския принц Мария Емануел от Саксония, глава на саксонския кралски дом. "Тя е никой, тя не може да напише автобиография! Всичко това е ужасна грешка, нещастие за хилядолетната история на Дома на Ветин", каза той за автобиографията на своята далечна роднина. Според ръководителя на Дома на Саксония титлата на принцесата по принцип е под въпрос, тъй като семейство Ксения е много далечно свързано с основния клон на кралския дом (бащата на принцесата е фермер, майка ѝ е фризьорка).

Източник: dariknews.bg


Поставете оценка:
Оценка 3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бау бау

    6 2 Отговор
    Поне една снимка няма ли ???
  • 2 Име

    2 1 Отговор
    Тя е по-хубава!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Опааа

    13 2 Отговор
    Венелиноооо! Мисиркооо! Как да видим,че е гола МА?!? 🤦‍♂️ Каква е тази снимка??? Много си прО ста Венелинооооо!
  • 5 Разковничето

    8 2 Отговор
    " Други жени, които почти ВСИЧКИ ИМАХА МНОГО ПЛАСТИЧНИ ОПЕРАЦИИ, ми казаха, че не съм им конкуренция, защото нямам извивки и не съм достатъчно женствена " - а да приличаш на извънземно с патешка човка и огромен дирник като кухненска маса отзаде е идеала за жена ли ?
  • 6 цербер

    3 0 Отговор
    В някои риалити-предавания бях единствената участничка, която не направи нищо на тялото си.
  • 7 червена коприна

    0 4 Отговор
    Благовеста Бонбонбонбонова си е красавица и бонбонена сладурана!
  • 8 БСП за България и Радев

    1 8 Отговор
    Скоро тая нацистка принцеса ще обслужва денонощно Самая Могучая

    Коментиран от #9, #11

  • 9 Искра Фидосова

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "БСП за България и Радев":

    Ела ,бе сладурче при кака в Монтана!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 май ка ти

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "БСП за България и Радев":

    не е спирала