Last news in Fakti

18 Февруари, 2024 11:53 2 425 7

Реклама на парфюм вдъхновила звезда от "Съседи" за лесбо тройка

  • кейтлин стейси-
  • сериал съседи-
  • порно

Кейтлин Стейси от прочутия австралийски сериал влезе смело в порно индустрията

Бившата звезда от „Съседи“ Кейтлин Стейси направи изненадваща промяна в кариерата си - от актьорство - към порно, пише Дейли Стар

Вече 33-годишната актриса стана известна в емблематичния австралийски сериал като Рейчъл Кински, когато беше само на 14 години. Феновете си спомнят, че Рейчъл беше най-малката дъщеря на Алекс Кински и сестра на Зик и Катя Кински.

Но през 2009 г. Кейтлин се сбогува със сапунения сериал. Оттогава тя участва във филми като хитовия филм на ужасите Smile и скорошното телевизионно комедийно шоу на Amazon Class Of ‘07.

Въпреки това през 2021 г. Кейтлин реши да промени кариерата си, когато потвърди, че си взима почивка от актьорството. Вместо това тя избра да се впусне в индустрията с филми за възрастни.

Сега Кейтлин е режисьор и сценарист в притежаваното от дами порнографско студио Afterglow. Говорейки пред Women’s Wear Daily, тя каза: „Това е компания, управлявана от странни хора. Това е много готина група от жени, които правят много добри неща.”

Миналата година тя разказа какво е да работиш в света на порното в подкаста I've Got News for You: “Съдържанието е доста напрегнато, но върви точно като всеки друг филм. Мисля, че има повече жени режисьори в порнографията, отколкото в масовото кино и телевизия”, каза тя.

Тя също така разкри как е намерила вдъхновение за лесбийски порно филм от реклами на парфюми по телевизията. Кейтлин каза: “Когато гледаш реклама на парфюми, първо си мислиш, че това няма смисъл. Но те винаги са толкова секси и винаги имаш чувството, че сексът е на път да се случи – всички си душят вратовете и си облизват китките“, иронизира тя.

“Така че някак си измислих концепцията за реклама на парфюм, която след това се превръща в лесбийска тройка”, допълни тя.

Кейтлин също говори за това как индустрията за възрастни е идеалното място за усъвършенстване на нейните сценаристки и режисьорски умения. По-рано тя каза пред Contents: “Искам да стана по-добър режисьор и да се науча как да правя неща, които изглеждат красиви и се възприемат добре. Порното е чудесно място да се ориентирате визуално.”


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емили с Тротинетката

    10 3 Отговор
    Браво!
  • 2 Съседа от ляво

    12 0 Отговор
    Чат:
    - Вчера Ви изпратих съобщение "Вечно твоя". Извинете! Не беше за Вас.
    - Късно е. Жена ми вече ме наби.
  • 3 родител

    10 3 Отговор
    Дано децата , на тези които поднасят тази новина ,да участват в тройки и петорки !!
  • 4 Опааа

    5 2 Отговор
    Ганев много си пр О с.Т
  • 5 рамадан кънев

    11 1 Отговор
    с кукорча и хекимяу се вдъхновихме и ние
  • 6 Колхоз ,

    1 0 Отговор
    С реклама на "Тройной" ми върнахте младостта .. 😁
  • 7 Лорда

    7 0 Отговор
    Аз си правим влакче с Кики и Кокорчо.Играя го последен вагон.Чудо !