Last news in Fakti

23 Февруари, 2024 12:17 1 552 9

72-годишният фронтмен на "Kiss" показа завидна физическа форма (СНИМКА)

  • пол стенли-
  • kiss-
  • мускули-
  • физическа форма

Пол Стенли демонстрира мускули

72-годишният фронтмен на "Kiss" показа завидна физическа форма (СНИМКА) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Легендарният вокал и китарист на емблематичната американска рок група KISS - Пол Стенли, демонстрира завидна физическа активност и форма.

72-годишният музикант почти не пропуска тренировка във фитнеса, за да се поддържа във форма и да издържа на концертите на групата, оставила трайна следа сред поколения.

View this post on Instagram

A post shared by Paul Stanley (@paulstanleylive)

"Три пъти седмично посещавам фитнеса с моя треньор. Предстои много работа. Ако не тренирам, съм навън и работя", отбеляза в социалните мрежи Пол Стенли.

Вокалистът на KISS наистина изглежда в завидна форма, показвайки мускули, на които биха завидяли доста от по-младите.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Идън

    7 7 Отговор
    Със сценичния грим е по- добре. Никога не съм харесвала Кис като музика или Пол като вокалист... Комерс. Имат само една песен по- приемлива-,, ай вас мейд фор ловин ю,,

    Коментиран от #5

  • 2 Мони

    13 4 Отговор
    Браво, похвално е че полага усилия да изглежда добре на тези години. Не е като българските толупи с увисналите кореми от 35 годишни.
  • 3 Соваж бейби

    11 2 Отговор
    Изглежда някъде на 50/55 най много при положение че му знаем годините.Имам познати на 35 изглежда по дърто от мене слагам ги в джлба си както съм на четирсе и нещо .Ама тези рокаджии как го правят не знам?!не е само фитнес и ботокс ,като млади се оливаха от алкохол и дрога и бесни купони то вярно че имат спокоен живот ,яде хубава храна не отровите от магазина ,не върши тежка работа в завод или на строежа ама ?Ако доживея до такава възраст искам и аз да изглеждам поне с 25 г по млада

    Коментиран от #6

  • 4 Кис май ес

    3 5 Отговор
    Много са противни тия глем рокаджии! С тези маски и гримове, с лакираните си пръстчета, с тези обувки с високи токове и пера в задниците ! Много макиаж, малко стойностна музика !
  • 5 Идън

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Идън":

    В перфектна форма е Глен Хюз- на същата възраст. Джо Лин Търнър е станал баща на 72 . На толкова е и Стинг- Удо Ерик Адамс и Род Стюарт.

    Коментиран от #7, #9

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Хахаха

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Идън":

    Търнър е станал баща на 72, ама инвитро :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

    Коментиран от #8

  • 8 Идън

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Хахаха":

    това няма никакво значение.
  • 9 Идън

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Идън":

    На 72 Род Стюарт стана Сър.