Last news in Fakti

25 Февруари, 2024 08:45 4 342 6

Истински фурор предизвика фермерската съпруга Галена в "Един за друг"

  • един за друг-
  • галена-
  • вилата на любовта

Тя използва пълните две минути, които имаше на разположение, за да избере най-правилното според нея дупе

Сълзи от смях и много положителни емоции в участниците предизвика новият епизод на “Един за друг” - любовно риалити номер едно в телевизионния ефир. Първата индивидуална игра за нежните половинки във Вилата на любовта донесе много забава, съспенс и поредица от незабравими моменти, пише dariknews.bg.

В звездата на вечерта се превърна лъчезарната и вечно усмихната Галена, чието представяне успя да развесели всички.

Денят за влюбените двойки започна с импровизирани забавления в снега, създаването на ледени олицетворения на водещите Емо Чолаков и Мария Игнатова и продължи с първите сметки на мъжете. Добродушният Петър нямаше друг избор освен да изхарчи целия му останал бюджет в опит да измъкне себе си и любимата си от последното място и грозящата ги елиминация. Най-малка сума за първата игра на своята спътница в живота отдели Румен, който извади от семейната си сметка едва 800 лв.

В изпитанието всяка от дамите трябваше да премине през три етапа в опит да разпознае своята половинка - по уханието на неговия парфюм, по формата на дупето му и по танцовите му умения. Шест от тях се справиха отлично със задачата, а благодарение на комбинацията от правилни сметки и изключителна интуиция, Светослав и Сияна оглавиха временното класиране с бюджет от 8000 лв. Истински фурор предизвика фермерската съпруга Галена, която не пропусна да използва пълните две минути, които имаше на разположение, за да избере най-правилното според нея дупе.

В днешния епизод на предаването предстои решителната игра за двойки, след която ще бъдат определени и първите напуснали Вилата на любовта за този сезон. Най-застрашени от елиминация са риалити ветеранът Ивайло и неговата съпруга Христина, както и семейството на Дарина и Денис от Мадан.

Истински фурор предизвика фермерската съпруга Галена в
Кадър: NOVA



Кой ще отпадне? Кой ще се спаси? Кой се грижи за прането вкъщи? И кой ще трябва да спазва невъзможни обещания цяла седмица? Ще разберете в новия епизод на “Един за друг” - днес от 20:00 ч.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боби галената

    10 1 Отговор
    Я искат да ме прават на галена в ваната я аз им викам репортер сам си
  • 2 Свободен

    19 0 Отговор
    Много се радвам, че потомците на Вазов се развиват толкова добре в духовната сфера!
    Той би се гордял с нас!
  • 3 Някой

    23 1 Отговор
    Това предаване е израз на великата Простотия, в която затъваме все повече.
  • 4 Ден

    16 2 Отговор
    Тази виждала ли е мотика на живо
  • 5 Съспенс

    4 0 Отговор
    Цццц, колко модерно
  • 6 Тв критик

    11 0 Отговор
    И това ми било романтично предаване . Кич и халтура е това .