Last news in Fakti

27 Февруари, 2024 07:48 6 748 8

В последния епизод на „Като две капки вода“: неочаквана новина за бебе и победа за Наско от Б.Т.Р като Павароти

  • като две капки вода-
  • победител-
  • християна лоизу-
  • наско от б.т.р.

В следващия епизод на шоуто ще звучат само български песни

Завладяващи музикални изпълнения, впечатляващи хореографии, страхотни имитации и неочаквана новина за бебе видяха зрителите по време на втория лайв на „Като две капки вода“. Водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро посрещнаха осемте звездни участници, а няколко от преобразяванията им успяха да получат аплодисменти на крака от всички в студиото на шоуто, пише dariknews.bg.

Първа победа в дванадесетия сезон на най-доброто шоу за имитации грабна Наско от Б.Т.Р. Талантливият певец трогна всички с превъплъщението на Лучано Павароти, а на сцената бе акомпаниран от камерен оркестър. „До последния момент ни караше да се вълнуваме с теб. Това беше изпълнение с много вкус и елегантност“, възхитена бе Хилда Казасян.

В първата имитация за вечерта се впусна Елена Атанасова, която Бутонът на късмета сблъска и с първия двоен образ. Тя се превърна в Гери-Никол и 100 KILA и изпълни хита „Направо ги убивам“. Веднага след нея Владо Зомбори обра овациите на публиката с образа на Адел и песента „Hello“. „Много хора са имитирали Адел, но никой не е достигал този детайл в имитацията. Човек забравя, че не е тя на сцената. Ти си изумително талантлив човек“, очарована след изпълнението беше Хилда Казасян. Джулиана Гани впечатли със сложната хореография на поп-иконата – Дженифър Лопес и една от най-емблематичните ѝ песни „On The Floor“. „Много съм впечатлен от умението ви да имитирате“, каза Веселин Маринов след поразителното изпълнение на Джулиана.

Във втория двоен образ за вечерта се впусна Християна Лоизу. Тя се справи страхотно с гласовете и култовите движения на дивите Шакира и Риана. По-важна обаче бе щастливата новина, която талантливата певица сподели от сцената на „Като две капки вода“. Тя призна, че е в очакване на своята първа рожба.

В последния епизод на „Като две капки вода“: неочаквана новина за бебе и победа за Наско от Б.Т.Р като Павароти
Кадър: NOVA

Веднага след нея Панайот Панайотов обу високите токчета на легендарната Тина Търнър. „Пеенето ти беше чудесно, но ти липсваше енергията на Тина Търнър“, коментира Хилда Казасян. Иво Аръков също излезе от асансьора като жена и изпълни „Писах му“ на естрадната певица Кичка Бодурова. „Аз съм готова да поканя тази Кичка Бодурова на моя следващ концерт“, сподели самата Кичка Бодурова, която се включи онлайн от Лос Анджелис. Вечерта закри Мария, която удиви всички с представянето си като легендарната Лили Иванова и една от любимите български песни „Щурче“. „Най-важното беше да не преиграеш образа и ти успя. Браво, Мария“, коментира Любо Киров.

Следващият понеделник (4-и март), ден след националния празник на България, в шоуто „Като две капки вода“ ще звучат само български песни. В 20:00 ч. по NOVA зрителите ще видят новите образи, в които осемте звездни участници ще влязат. Бутонът на късмета отреди Панайот Панайотов да бъде Кирил Маричков, Християна да изпълни Маргарита Хранова, Елена ще трябва да имитира Светльо Витков, Иво Аръков ще пее като Наско от Б.Т.Р., Джулиана ще бъде Тони Димитрова, Мария ще влезе в света на Звезди от Ахат, Владо Зомбори ще трябва да танцува и пее като Васил Найденов, а Наско ще излезе като Веселин Маринов.

Как ще се справят те и кой ще грабне следващата победа? – разберете следващия понеделник от 20:00 по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 онгомбо

    15 2 Отговор
    напълниха си и за---д--ни--ци--те с пари арменците и двамата тиквеници дето са водещи ама като има амсалаци

    Коментиран от #7

  • 2 мдааа

    16 1 Отговор
    Неочаквана и нелогична победа на Наско. Владо Зомбори беше много по-добър, но вотът на продуцента си каза думата.
  • 3 хараре

    8 0 Отговор
    „Като две Шапки вода“ Ще ви се обадят от Ве и Ка-то и ще ви представят сметка за плащане.
  • 4 бозаджян

    7 2 Отговор
    Арменецът рядко допуска български песни във форматите му - трябвало да плаща за авторски права, а за чуждите песни не му търсят сметка...
  • 5 Обективно

    9 0 Отговор
    Нещо не разбрах тая победа. Журите и зрителите дадоха макс точки на Владо, но продуцента определи Наско. Това жури защо е там тогава там ?
  • 6 Идън

    8 0 Отговор
    Възхищавам се на Панайот. Аръков- глас и артист- успя да ме разсмее. Мария- беше ужасно притеснена- но се получи. А песента на Бенифър ,,On The Flor,, е лош кавър на песента на Каома,,Lambada,,- хит през 80-те. Браво на Наско - това беше предизвикателство и той се справи.Зомбори- също с песента на Адел- трудно е да имитираш дрезгав глас. Браво на стилистите и гримьорите- при Панайот роклята можеше да е светла и с ресни- характерно за Тина- тя не носеше тъмни цветове.
  • 7 Нормално е

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "онгомбо":

    Грозно е да правиш счетоводство на чуждите пари. Прави и ти. Това е адски труд и ти нямаш представа как се прави такова нещо. Всико в това шоу струва скъпо от тоалетите и грима до осветлението Шоуто е с кауза- т. е парите отиват за благотворителност!!!
  • 8 Българка

    4 4 Отговор
    Манипулираха избора. Вместо Зомбори, набутаха Наско, който е много близък на Халваджан. Ако така ще е оттук до края по- добре да бойкотираме шоуто, като не пращаме есемеси за оценка на зрителите.