Last news in Fakti

31 Март, 2024 07:00 3 974 1

Дневен хороскоп за 31.03.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден за активни действия за Близнаците

Дневен хороскоп за 31.03.2024 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Пролетна неделя, време за радост, за усмивки и ... любов. Обърнете се към чувствата си, какво ви подсказват. Време за намиране на вътрешната сила, а тя идва с приемането, с приемането на собствената същност - доброто и лошото, хубавото и грозното, цялото. Просто бъдете.

Телец

Бъдете смели, заразете се от пролетта. Това е силата на живота и именно тя води човек напред. Не унивайте заради дребни неуспехи, просто продължете напред.

Близнаци

Ден за активни действия, но неподходящ за покупки и пътувания. Действайте категорично и уверено, това и на самите вас ще ви даде сила и дори статус.

Рак

Приключете със заниманията за март, че април иде и макар да започва на шега, всичко е твърде сериозно, за да го оставите на произвола на съдбата. Дайте си сметка какво искате и как можете да го постигнете.

Лъв

Ще научавате разни неща по странни начини, което ще направи денят ви изключително забавен. Само не ги профанизирайте и не стигайте дотам, че да се включвате в разпространението на разни клюки.

Дева

Позволете си да се позабавлявате днес. Съдбата ще ви даде възможност да срещнете нови приятели, да се изненадате приятно и изобщо - куп хубави работи ви чакат.

Везни

Може да е неделя, но вашите цели не търпят отлагане. Захванете ли се с нещо, вие му давате статут на мисия и оттук натаък никой не може да ви спре по пътя ви.

Скорпион

Какво е неделята - ден за почивка. Не се опитвайте да правите неащта напук, няма да накривите на никой друг освен на себе си. По-добре се усмихнете и погледнете философски на живота.

Стрелец

Неделя е, забравете притесненията и се усмихнете на пролетта. Има толкова неща, които можете да направите. Започнете ги едно по едно, а не всички наведнъж, както обичате.

Козирог

Ето, че измина една четвърт от годината. Хубав ден да си направите равносметка, да отчетете резултатите. Едва ли ще се изненадате колко много сте свършили, но подредено е повод за гордост, нали.

Водолей

Накрая на месеца се сещате колко неща имате да довършвате и ще се юрнете да действате. Всичко хубаво, само в бързината да не пропуснете нещо съществено.

Риби

Не чакайте и не казвайте "някой ден", щом ви е дошла идея, значи имате и сили за нейното осъществяване. Просто повярвайте в себе си.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.