Last news in Fakti

3 Април, 2024 14:15 618 2

Инвеститор купи крипта до тази на Мерилин Монро за близо 200 000 долара

  • мерилин монро-
  • крипта-
  • хю хефнър

„Винаги съм мечтаел да бъда до нея“, каза технологичният инвеститор от Бевърли Хилс

Инвеститор купи крипта до тази на Мерилин Монро за близо 200 000 долара - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Гробна крипта близо до мястото, където почиват тленните останки на Мерилин Монро, беше продадена за 195 000 долара на търг.

Технологичният инвеститор от Бевърли Хилс Антъни Джабин каза, че "винаги е мечтал" да бъде до Монро, пише BBC.

Пространството е в близост и до криптата на основателя на "Плейбой" Хю Хефнър, който купи трезора до този на Монро през 1992 г.

Феновете на Монро, която умира през 1962 г. на 36-годишна възраст, редовно посещават криптата ѝ в Лос Анджелис, Калифорния.

Тя участва в някои от най-големите холивудски филми на своята епоха, включително "Джентълмените предпочитат блондинки", "Някои го предпочитат горещо" и "Как да се омъжиш за милионер", превръщайки се в икона и секс символ.

Дори и след смъртта си, тя продължава да бъде обект на очарование за мнозина.

Нейни вещи бяха продадени заедно с бивши притежания на Хефнър на търг, озаглавен Икони: Playboy, Хю Хефнър и Мерилин Монро, управляван от Аукционите на Julien.

Заедно с криптата същият купувач закупил и бански костюм, който някога е принадлежал на Монро, както и старото легло на Хефнър.

Други забележителни предмети, продадени на търга, включват розова копринена рокля на Pucci, принадлежаща на Монро, която беше продадена за най-високата сума от 325 000 долара.

Използвано червило "Елизабет Арден", принадлежащо на актрисата, също събра 65 000 долара, пише още "Фокус".

Продадените артикули на Хефнър включваха едно от неговите якета за пушачи, което се продаваше за 13 000 долара в комплект с чифт негови чехли, пижама и лула за тютюн.

Произведения на изкуството, които някога са били изложени в централата на "Плейбой", също бяха продадени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русоробски фронт

    0 0 Отговор
    Русофилите и путинистите мечтаят да легнат до Жужи Късий в мавзолея в Кремъл....
  • 2 Хахахахаха

    0 0 Отговор
    Много луд народ по тоя свят. Купил това, купил онова и винаги си е мечтал да е до нея. Ами леглото на Хефнер за какво ти е бре. Ако бай Хю изскочи изпод него?