Last news in Fakti

22 Април, 2024 07:00 3 562 6

Дневен хороскоп за 22.04.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Време за вътрешно притихване и спокойна радост за Водолеите

Дневен хороскоп за 22.04.2024 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Просто си позволете да видите и нематериалната страна на живота.

Телец

Може би е време за разходка, колкото по-дълга, толкова по-добре. В приятна компания винаги разходката е не само приятна, но и полезна.

Близнаци

Време, в което да се видите с приятели, да отидете някъде, където отдавна не сте били, да направите нещо, което отдавна отлагате. Посветете този ден на радостта от живота.

Рак

Споделете любовта в сърцето, всичко останало ще се нареди само. Вложете радост, мисъл и грижа в работата си, не мислете за резултата, той ще дойде прекрасен и вдъхновяващ. Просто бъдете генератор на щастие и светът ще е прекрасен!

Лъв

Днес всичко видимо ще изглежда спокойно и хармонично, но ще усещате скритите подводни течения. Важното е да знаете вашата посока накъде е и да си я следвате, насочвайте течението.

Дева

Днес може да попаднете на обидчиви и раздразнителни люде, но това не бива да ви притеснява. Всеки си носи някаква дълбока травма от детството. Ако можете да разведрите обстановката с някоя шега, ако ли не - по-добре си замълчете.

Везни

Активност и действие е девизът на днешния ден. Не вършете нещата механично, не си създавайте допълнителна работа, просто бъдете наясно каква е крайната цел и я следвайте.

Скорпион

Днес ще е важно да се чувствате лично ангажирани във всичко, с което се захванете. Може да вкарате известен драматизъм, но пък ще изиграете невероятно представление. Отиват ви главните роли.

Стрелец

На вас ще ви се наложи здравата да поработите, за да не изпуснете печалбите. Ще сте зависими от други хора, което малко може да разстрои плановете ви, но в крайна сметка нещата ще са във ваша полза.

Козирог

Днес ще имате желание да разчистите и да въведете ежедневния ред на нещата. Едва ли е най-удачно точно днес да се захващате с такива работи, отпуснете се, имате нужда от почивка и разходки на чист въздух.

Водолей

Време за вътрешно притихване и спокойна радост. Потърсете мира в душата си.

Риби

Дни, в които някак фоново звучат важните въпроси, онези, на които човек никога няма отговор. Важното е да намерите опора в самите себе си, само това ще ви даде усещане за сигурност.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.