6 Юни, 2024 10:29 3 473 1

Време е за желания - днес настъпва новолуние в Близнаци

  • новолуние-
  • близнаци-
  • желания

Най-силно Новолунието ще се отрази на знаците от подвижния кръст Близнаци-Дева-Стрелец-Риби

Време е за желания - днес настъпва новолуние в Близнаци - 1
Снимкa: Shutterstock

На 6 юни 2024 г. точно в 15:37 ч. Слънцето и Луната се събират в игрива прегръдка в подвижния знак Близнаци! Отваря се нов период на обновление, магически момент, в който можем да приоритизираме важните за нас неща и да пуснем желанията си към Вселената.

Знакът Близнаци винаги носи онзи позитивизъм и ведрост, онзи нестихващ ентусиазъм и хъс за нови проекти, за пътувания, за нови срещи и контакти. Отваря се силен период за обучения, курсове, семинари и личностно развитие. Чудесен период е за нововъведения при хората, занимаващи се с търговска, образователна, логистична и транспортна дейност.

Най-силно Новолунието ще се отрази на знаците от подвижния кръст Близнаци- Дева- Стрелец- Риби.

Самото Новолуние е в напрегнат аспект към “Строгия учител” - Сатурн. Това може да провокира доста съдбоносни и кармични събития, които да проверят доколко сме си научили уроците. Слабото място на Близнаците е тяхната последователност, постоянство и дисциплинираност, и именно тук Сатурн ще направи проверка. Бъдете отговорни в действията и начинанията си, и се пазете от интриги.

Управителят на самото Новолуние Меркурий е в добър аспект именно с добротвореца Юпитер, който ще омекоти положението. Пътят в случая е само един - лично и духовно израстване. Не повтаряйте стари грешки!
Планетата на любовта Венера също е в съвпад със самото Новолуние, което ще внесе вяра в предстоящото по-добро време. Чудесен период за създаване на връзка/ съдружие в личен и професионален план.

Новолунието е силен период именно за поставяне на нови цели, време, в което да изберете един по-градивен път, поставяйки нови навици в живота си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маг

    3 0 Отговор
    Ето отговора на сакралните ви въпроси! За създаване на човечеството!
    Виждам, че Вселената гъмжи от живот, като силните цивилизации господстват над слабите, а слабите - над най слабите, като нашата. Ние сме създадени от силна цивилизация, но след нейното оттегляне по слаба цивилизация иска да придобие Земята. За да го направят, започват да кръстосват гените си с земните жители, които по онова време са били змии и гущери (динозаври), тоест, влечуги. Хибридите властват над земята като полубогове, докато силната цивилизация не решава да ги накаже. Оттук легендите за войните на боговете, който рептилите губят, и за да не бъдат избити до крак, се крият в недрата на земята. Оттам и писанията, че злото е захвърлено в огнената пещера, откъдето излизане няма. Дали няма? На 12.10.1963г. Хрушчов и Кенеди обезпокоени от зачестилите въздействия на НЛО подписват договор за съвместни полети и проучвания на космоса. А секретните служби на двете държави са задължени да предоставят всички свои данни на другата, и да работят съвместно. Дни след това Кенеди е убит, месеци след това срещу Хрушчов е спретнат пуч, и е изхвърлен от властта. Случайност?! Всички хора отвлечени от извънземни твърдят, че с тях са извършени насилствени сексуални контакти. Тоест, някой прави нови опити за кръстоска!